Steam Hesabımda Başkası Oyundaydı Ne Yapmalıyım

wwww
12 maç oynamış toplamda :( Değerli skinlerin hepsini attım başkasına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12 maç atmış, VAC livea yakalanmamış sanırım ama oyun baya şüpheli yani şanslı o konuda. Envanteri boşalttım ban yemem umarım

Yaptım hepsini sağol

Yazarsam direkt ban atarlar diye korkuyorum

Format attım valla her şeyi sildim artık yoktur umarım. Antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky alayım mı?
kaspersky güzel al istersen kullanıyorum

12 maç oynamış toplamda :( Değerli skinlerin hepsini attım başkasına

12 maç atmış, VAC livea yakalanmamış sanırım ama oyun baya şüpheli yani şanslı o konuda. Envanteri boşalttım ban yemem umarım

Yaptım hepsini sağol

Yazarsam direkt ban atarlar diye korkuyorum

Format attım valla her şeyi sildim artık yoktur umarım. Antivirüs satın almayı düşünüyorum kaspersky alayım mı?
Şansını dene saten ban atmak için sebepleri yok ki

daha yemedi işte onun için açtım konuyu

steam guard zaten etkindi ve mail hala benimki. şuan sorun devam ediyor mu bilmiyorum ama virüs olma ihtimali yüksek. nasıl tarama yapabilirim hangi antivirüs programı önerirsin
Avast anitvürüs programını kullana bilirsin

Hesabına nasıl başkası giriyor şifreyi falan mı dağıttın. Girip birde csde hile açmış giren adamda da vizyon yok
Yakın zamanda başka hesaplarım topluca çalınmıştı zaten steam çalınmamıştı yine de şifresini değiştirmiştim nasıl girdi ben de anlamadım. Ama harbiden vizyonsuz herif hesapta bir sürü skin var bir sürü oyun var girip csde hile açmış

Şansını dene saten ban atmak için sebepleri yok ki

Avast anitvürüs programını kullana bilirsin
Hesabım çalındığı sırada Avast antivirüs çalışıyordu :)

Yakın zamanda başka hesaplarım topluca çalınmıştı zaten steam çalınmamıştı yine de şifresini değiştirmiştim nasıl girdi ben de anlamadım. Ama harbiden vizyonsuz herif hesapta bir sürü skin var bir sürü oyun var girip csde hile açmış

Valla Allah düşmanımın başına vermesin kafayı yedirtir. Sen yine şanslısın ki hesaba giren eşeğin önünde gideniymiş.

Bilgisayarına format atmadıysan bir daha bir daha çalarlar gibi geliyor. Rat var sanki

Steam desteğe yaz gerekirse adamı infaz eder

Bilgisayarına format atmadıysan bir daha bir daha çalarlar gibi geliyor. Rat var sanki
Ben de öyle düşündüm o yüzden dün akşam format attım tamamen her şeyi sildim yeni Gmail falan bile oluşturdum

Steam desteğe yaz gerekirse adamı infaz eder
Yabancı forumlarda steam desteğin "Hesap güvenliği sizin sorumluluğunuz, çalan kişinin hile yapması bizi ilgilendirmez" gibi şeyler diyeceğini söylüyorlar. Birçok kişi de eğer steam desteğe yazarsam hileden ban yeme ihtimalim olduğunu söylüyor. Çünkü hesabımı çaldırmış gibi yapıp hileci ile boostlamış olabilirim, bunu kanıtlayamam o yüzden riskliymiş

Ben de öyle düşündüm o yüzden dün akşam format attım tamamen her şeyi sildim yeni Gmail falan bile oluşturdum

Yabancı forumlarda steam desteğin "Hesap güvenliği sizin sorumluluğunuz, çalan kişinin hile yapması bizi ilgilendirmez" gibi şeyler diyeceğini söylüyorlar. Birçok kişi de eğer steam desteğe yazarsam hileden ban yeme ihtimalim olduğunu söylüyor. Çünkü hesabımı çaldırmış gibi yapıp hileci ile boostlamış olabilirim, bunu kanıtlayamam o yüzden riskliymiş
Doğru hocam ban yersiniz. Adam belli ki hileyi köklemiş yine yiyeceksiniz büyük ihtimalle. Geçmiş olsun. Hesabınızda skin vs varsa hemen başka hesaba aktarın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,844
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri