Yardım Am5 Güçlendirme Kiti Hk.

İşlemci alan farz gibi yanında bunu da alıyor

İşte tamamen satma işlemi başka bir şey değil. Gerçekten işe yarasaydı amd zaten buna göre bir soket yapar aparatta içinden gönderirdi üst seviye modeller de diye düşünüyorum
Çok mantıklı bir düşünce, doğru bende görmedim top seviyede içinden frame kit çıktığını.
Sorma o kadar sinirliyim ki. Kaç gündür ramlere oc yapacağım diye nasıl uğraşıyorum. Yok fanlar aparatlar falan.
Ets 2 de oyun donar mi ya 😀
Anakart ram psu sıvı soğutma hepsini özenerek seçtim. 3 er 4 er saat sentetik testlerde tık demiyor ama gel gör ki oyunlarda yada sistem açılışlarında anlık voltaj dengesizliğinden dolayi ki muhtemelen bu kitten dolayı neler yaşadık. Umarım sorun sadece budur. 500-600 TL zarara girmeye razıyım.
Kafayı yedirmelik mevzu cidden kimin aklına geldiyse tebrik ederim, nerden bilecektin frame kit oldnu :D

Çok mantıklı bir düşünce, doğru bende görmedim top seviyede içinden frame kit çıktığını.

Kafayı yedirmelik mevzu cidden kimin aklına geldiyse tebrik ederim, nerden bilecektin frame kit oldnu :D
Diğer forumda Ayhan Dönmez diye bir ram üstadı var. Keşke bu foruma kazandırabilsek. Gerçekten bilgili ve inanılmaz derecede yardımcı oluyor.

Ekler

• 1000111338.webp
    1000111338.webp
    1.8 MB · Hit: 12
Güzel yazı olmuş teşekkürler. İntel işlemcilerde biraz sıcaklık düşüşü oluyor. Ama Amd için pek gerek yok gibi.

Oranın sahibide moderatörleride tam dayaklık
Adamların yazdığı şey bu, bizim suçunuz ise insanca konuşmak, adama nasılsın abi desen ban yiyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel yazı olmuş teşekkürler. İntel işlemcilerde biraz sıcaklık düşüşü oluyor. Ama Amd için pek gerek yok gibi.
İşlemci yapısından olabilir Intel biraz daha büyük uzun

Ekler

• 1000112098.webp
    1000112098.webp
    167.3 KB · Hit: 16
Sorma o kadar sinirliyim ki. Kaç gündür ramlere oc yapacağım diye nasıl uğraşıyorum. Yok fanlar aparatlar falan.
Ets 2 de oyun donar mi ya 😀
Anakart ram psu sıvı soğutma hepsini özenerek seçtim. 3 er 4 er saat sentetik testlerde tık demiyor ama gel gör ki oyunlarda yada sistem açılışlarında anlık voltaj dengesizliğinden dolayi ki muhtemelen bu kitten dolayı neler yaşadık. Umarım sorun sadece budur. 500-600 TL zarara girmeye razıyım.
Bende geçenlerde taktım kiti işten güçten oyunada giremedim anakartım sizinkisiyle aynı breketi sökeyimmi sizce ?

Bende geçenlerde taktım kiti işten güçten oyunada giremedim anakartım sizinkisiyle aynı breketi sökeyimmi sizce ?
Bir sorun yoksa uğraşma, biz ramlere işlemciye falan ince ayar yapıyoruz o yüzden bizde ufak bir problem engel oluyor.

Intel'e takılsa anlarım da AMD'ye takanları anlamıyordum zaten sıcaklıklar aynı kalıyordu bir de böyle gereksiz basınç yapıyorsa hiç gerek yokmuş. Geçmiş olsun.

Benim 6000mhz cl30 m die için yaptığı ayar bu :) inanılmaz oldu

Şuan bu silinmişti
Core timing gelsin lütfen canımız çıkıyor zamanlama bulmak için :D ezbere yapıyorum hep.

Son düzenleme:
Intel'e takılsa anlarım da AMD'ye takanları anlamıyordum zaten sıcaklıklar aynı kalıyordu bir de böyle gereksiz basınç yapıyorsa hiç gerek yokmuş. Geçmiş olsun.

Core timing gelsin lütfen canımız çıkıyor zamanlama bulmak için :D ezbere yapıyorum hep.
Elinde ne var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,633
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri