3 Milyon TL Genç İşi Araba Önerisi

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
133
Tek kapı istiyorum coilover jant falan da takarım coupe önerisi olan var mı benim aklımda bulabilirsem E300 coupe var da yine de fikirlerinizi bekliyorum

4.28i olabilir.

parça sıkıntısı olmasa alfa romeo giulia 2.0 alırdım

beygiri fazla o paralara patlak 10 takla atmış ne oldugu belli olmayna araçlar yerine sıfıra yakın tesla daha mantıklı
Beygir fazla ama 0 zevk, düz gitme aracı. Şahsi fikir olarak 1.4 TSI Polo ile daha çok keyif alıyorum. Tesla sürerken buzdolabı sürüyor gibi hissediyorum, illa elektrikli bir şey alırsamda EV6 GT alırım net.

Beygir fazla ama 0 zevk, düz gitme aracı. Şahsi fikir olarak 1.4 TSI Polo ile daha çok keyif alıyorum. Tesla sürerken buzdolabı sürüyor gibi hissediyorum, illa elektrikli bir şey alırsamda EV6 GT alırım net.
orasıda dogruda 3 milyon tl vericeksem sıfıra yakın yeni bir şey tercih etmek daha mantıklı sonuçta çok büyük para baglıyorsun

orasıda dogruda 3 milyon tl vericeksem sıfıra yakın yeni bir şey tercih etmek daha mantıklı sonuçta çok büyük para baglıyorsun
Hocam tamamen kişisel zevk ama ben de sıfır clio alacağıma 100K km de F30 alırım kafasında biriyim. Arkadaşımda 1.0 Tce sıfıra yakın bir clio almak yerine 1.4 TSI polo aldı.

Geri