Mujka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,427
keşke ilk katıldığın forumda kalsaymışsın da buralara hiç gelmeseymişsin dede.Kardeş boş yapma tabi tabi kesin değildir diyip mızmızlanma. Sana diyoruz ki kanıtla arabamı noterde beleşe devredicem diyorum anlamıyo musun?
Bütün mesajlarım burda mevcut. Bir tane mesajımı bile ai’a soracak kadar boş vaktim hiçbir zaman olmadı. Konuyu biliyorsam yazarım konu hakkında bilgim yoksa yazmam. Ben siz değilim sizin gibi değilim. Bilgim olmadığı konuda hemen ai’a atıp yardımcı olmaya çalışayım gayem yok.
Olum sen ve senin gibi herkes giderken ben dönüyodum diyorum sen maytap geçtiğimimi sanıyosun hala? Sen benim bilgisayar ve teknolojiyle ilgili kaç senedir içli dışlı olduğum hakkında en ufak fikrin yok. Sen daha agu agu derken diyorum biz bu bilgisayar teknolojisinin içindeydik. Bir tek senelerdir inteli takip etmem çok intelden anlamam o kadar hep amd kullandım çünkü o kadar. İntelle ilgili bir sorunda yardımcı olamam. Ki zaten intelle ilgili olan konularda yazdığım mesajlarda intel ise/intel hakkında fikrim yok dediğim mesajları bulabilirsin
12v ile ilgili yazdığım şeyi hala okuyamamışsın ben gösteriyim sana.
Psunun gücünün ve ömrünün azalıp azalmadığını anlamanın “ilk yollarından bi tanesi” hwinfoda 12v kanalının 12.000 altına düşüp düşmediğini gözlemlemektir
“ilk yollarından bi tanesi”
“ilk yollarından bi tanesi”
Z kuşağısınız okuma anlama seviyeniz baya baya kendini gösteriyor.
Bak bakayım ben ne zamandır bilgisayar donanım içerisindeymişim benim bilgisayar donanımlarla iç içe olduğum ne zamanmış gösteriyim. Ai’a ben değil siz başvurursunuz ancak ve ai kullandığımıda kanıtlayamazsınız. Daha dünkü çocuklar gelip benim bilgimi tökezlemeye çalışıyorbu forumun yarısından fazlası “bu” yıllarda televizyon başında çizgi film izliyodu. Bu gerçek hepinize yeter
Alıntıyı görüntüle
Bak şu mujka denen “çocuğa” anca mesajlarıma gülme emojisi bırakıp geçiyor çünkü çocukça davrandığını bilmemek için yeni doğan olmak lazım. Bişey yazıyorum alınıp beni alıntılıyor, bi bilgi veriyorum hemen muhalefet oluyor. Cevap verip geçiyorum. Kendi yaşını gizlemesinden zaten belli karşıma çıkacak cesareti olmadığınıda bildiğim için mesele yok istediği gibi gülebilir.
Ama bu forumda teknolojiyle ilgili yazdığım bir şeye kimsenin AI’a yazdırmış demesi için 50 fırın ekmek yemesi lazım. Bu forumda ramleri yanlış slotlara takan mı dersin, ram takılı olmayınca “bilgisayarı kontrol etmek için açtım, açıldı ama ekran gelmedi neden acaba diyen” mi dersin, ekran kartı stres testlerinden geçtikten sonra “oyunda test yapmaya ne gerek var oyundan stabilite mi olur? stres testinden geçtiyse oyunlarda da stabildir” diyen acemiler mi dersin neler neler. Sizler böyleyken bana ai demenize sadece gülümserim![]()