Arkadaşlar bu ürün olurmu buraya demire mi denk gelir arkasına mi gelir?
Demire sıkıştıramıyor musun hocam?Ayni masayi kullanmis tecrubeyle sabit hayır duzgun olmuyor.
Sıkıştırıyorsun ama asla düz masa kadar sağlam olmuyor. Güzel sallanıyordu benimki. Masayi değiştirdim kaya gibi şuan.Ayarlanıyor demirin arkasınada denk getirebilirsin olmazsa direk demire bile sıkıştırabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Demire sıkıştıramıyor musun hocam?
Delerekte kurulabiliyordu hocam aslında pek iç açıcı bi yöntem olmasada.Sıkıştırıyorsun ama asla düz masa kadar sağlam olmuyor. Güzel sallanıyordu benimki. Masayi değiştirdim kaya gibi şuan.
Hocam başka zamanda kötü durur oraya sığmaz miDelerekte kurulabiliyordu hocam aslında pek iç açıcı bi yöntem olmasada.
Arka tarafa kadar uzanmiyormuAyni masayi kullanmis tecrubeyle sabit hayır duzgun olmuyor.
Demirin arkasına sığmıyor muSıkıştırıyorsun ama asla düz masa kadar sağlam olmuyor. Güzel sallanıyordu benimki. Masayi değiştirdim kaya gibi şuan.
Hayır. Tam demirin üzerine geliyor.Hocam başka zamanda kötü durur oraya sığmaz mi
Arka tarafa kadar uzanmiyormu
Demirin arkasına sığmıyor mu
Bu ürünün yeni versiyonu değişiklik olmuş olmasınHayır. Tam demirin üzerine geliyor.
yeniversiyonda boyut farkı yok arkadaş demirde sağlam olmuyor demiş. en garanti yol masaya vida kalınlığında delik açıp öyle montajlaman olurBu ürünün yeni versiyonu değişiklik olmuş olmasın
Yerini değiştirirsem kötü dururyeniversiyonda boyut farkı yok arkadaş demirde sağlam olmuyor demiş. en garanti yol masaya vida kalınlığında delik açıp öyle montajlaman olur
sen bilirsinYerini değiştirirsem kötü durur