Yardım Csfloat Paramı Nasıl Çekerim?

Troy kartta bir problem çıkarmı? Denemelik olsun diyerek 400-500 civarı bir miktar denemesi yaptım. Hata verirse şuanda çok kötü duruma girmiş olacam. katlarımın hepsi Troy. Yeni bir master veya visa cardda çıkarmak çok uğraştırır.
biraz bekleyin hocam hemen gelmez

Troy kartta bir problem çıkarmı? Denemelik olsun diyerek 400-500 civarı bir miktar denemesi yaptım. Hata verirse şuanda çok kötü duruma girmiş olacam. katlarımın hepsi Troy. Yeni bir master veya visa cardda çıkarmak çok uğraştırır.
sorun çıkaracağını sanmam

biraz bekleyin hocam hemen gelmez
Hemen gelmesinde değil zaten. 3-4 gün süreceği yazıyor ondan dolayı sıkıntım yok. Problem TROY kartım olması. gördüğüm kadarıyla Stripe üzerinden troy destek bulunmuyor diyor ama işlemede alındığı için kafamda biraz karışıklık oldu. o yüzden konuyu tekrar hortlattım.

Troy karttan dolayı sıkıntı çıkabilir. İbana çekseydiniz keşke.

Troy karttan dolayı sıkıntı çıkabilir. İbana çekseydiniz keşke.
Zaten Swift kodu ve kartın ibanını istiyordu. Stripe üzerinden çekiliyor. ikisinide girdim ama yurt dışı üzerinden geleceği için bazen problem çıkartabiliyormuş Troy. master ve visada problem olmadığı söleniyor.

Zaten Swift kodu ve kartın ibanını istiyordu. Stripe üzerinden çekiliyor. ikisinide girdim ama yurt dışı üzerinden geleceği için bazen problem çıkartabiliyormuş Troy. master ve visada problem olmadığı söleniyor.
Ben kart ile uğraşmadan iban ve swift koduyla direkt çekmiştim parayı.

• Beğen
Reaksiyonlar: hck_
@quartle hocam ne diyosunuz bir problem çıkma ihtimali varmıdır bekleyip görmek gerekirmi. problem çıkarsada Bankayı arayıp mastercard almak dışında başka bir öneriniz varmıdır?

@quartle hocam ne diyosunuz bir problem çıkma ihtimali varmıdır bekleyip görmek gerekirmi. problem çıkarsada Bankayı arayıp mastercard almak dışında başka bir öneriniz varmıdır?
csfloat swift üzerinden banka hesabına çekiyor kartla alakası olduğunu düşünmüyorum çok kez ibana gönderdim sorun çıkmadı

bekleyin hocam problem çıkarsa geri döner para güme gitmez acele etmeyin

bekleyin hocam problem çıkarsa geri döner para güme gitmez acele etmeyin
Hocam denemelik çektiğim para hesabıma geldi. Troy kartlardada problem olmuyor gibi. Bilgilendirmek istedim. Kalan paramıda çekim emri verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,091
Üyeler
199,089
Son üye
OrçunK

Geri