*Taksitli* 20.000₺ Civarı Kamera Öncelikli Telefon Önerisi

istediği kadar güçlü olsun bir süre bu markanın yüzünü görmeyi düşünmüyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci performansı pek umrumda değil hocam oyun oynamıyorum telefonda sadece reels kaydırır arada dizi izler sıklıkla fotoğraf çekerim
Bende aynı şekilde kullanıyorum telefonu ama işlemcinin iyi olması illa oyun oynayacağım anlamına gelmiyo daha uzun kullanım ömrü sunuyo sana bide ben telefonun kasmassindan aşırı rahatsızlık duyan biriyim telefonu uzunca bi sure kasmadan kullanmak için iyi işlemcili bı telefon almanı oneririm

Bende aynı şekilde kullanıyorum telefonu ama işlemcinin iyi olması illa oyun oynayacağım anlamına gelmiyo daha uzun kullanım ömrü sunuyo sana bide ben telefonun kasmassindan aşırı rahatsızlık duyan biriyim telefonu uzunca bi sure kasmadan kullanmak için iyi işlemcili bı telefon almanı oneririm
Hocam sahibindende bakıyorum da sıfır istiyorum ben birilerinin kullandığı telefonu kullanmam onlarda 10 pro 40k ya çıkıyor bütçemin 2 katı aşıyor beni fazlasıyla

Hocam sahibindende bakıyorum da sıfır istiyorum ben birilerinin kullandığı telefonu kullanmam onlarda 10 pro 40k ya çıkıyor bütçemin 2 katı aşıyor beni fazlası
8xl ye bakabilirsin 9xl de 28k ya bulabilirsin np2 ye de bakmanı öneririm 15 16 ki ya bulursun

istediği kadar güçlü olsun bir süre bu markanın yüzünü görmeyi düşünmüyorum hocam

işlemci performansı pek umrumda değil hocam oyun oynamıyorum telefonda sadece reels kaydırır arada dizi izler sıklıkla fotoğraf çekerim
Hocam ben Xiaomi marka telefon kullanıyorum ve gayet memnunum öneririm

İşlemci performansı bu dedikleriniz için gayet iyi

Hocam şu önyargınızı lütfen kırın

8xl ye bakabilirsin 9xl de 28k ya bulabilirsin np2 ye de bakmanı öneririm 15 16 ki ya bulursun
Hocam pixel ne be saçmalamayın çekim yapacam diyorsunuz alın size 14t-15t

Hocam ben Xiaomi marka telefon kullanıyorum ve gayet memnunum öneririm

İşlemci performansı bu dedikleriniz için gayet iyi

Hocam şu önyargınızı lütfen kırın

Hocam pixel ne be saçmalamayın çekim yapacam diyorsunuz alın size 14t-15t
Hocam sizce Xiaomi kamerası pixelle kapisabilirmi kaçak Xiaomi tayfası bile gcam kuruyo telefona

Dostlar selamlar yakın zamanda telefonumu değişeceğim ve kamerasının iyi olması dışı samsung olması önceliğim poco gibi markalara karşı önyargım var o yüzden bilindik klasik samsung almayı düşünüyorum neler önerirsiniz sabahtan akşama kadar reels kaydırıp sokakta gördüğüm sabah/akşam şeylerin fotoğraflarını çekmeyi gece modu ile yıldız çekimi yapmayı seviyorum kasmasın donmasın samsung olsun taksit imkanı olsun kafi 30k ya çıkamam 20k civarlarında belki 30u zorlayabilirim maaş almaya başladım bende ufaktan destek veriyorum altta
Yd iphone 13 pro max çek derim 2. El düşünüyorsanda daha üst modellere bak 14-15

Hocam sizce Xiaomi kamerası pixelle kapisabilirmi kaçak Xiaomi tayfası bile gcam kuruyo telefona
Saçmalama hocam gayet profesyonel bir arayüzü var emin olabilirsiniz

Pixel neymiş be Allah aşkına xiaomi'yle kapışamaz bile

Yd iphone 13 pro max çek derim 2. El düşünüyorsanda daha üst modellere bak 14-15
Hocam 13 pro max benim dediğim modelle yarışamaz bile

Batarya:13 pro max kötü
Ekran:13 pro max kötü
Kamera:13 pro max aşağı yukarı aynı
(Zoom konusunda zaten iPhone berbat)

Yani anladınız işte boşuna Samsung'a iPhone'ye para harcamayın

Yd iPhone ve Samsung bir takım sorunlar çıkartabiliyormuş

İphone bir yaşam tarzıdır 😆 ki kamera konusunda attığınız telefondan çok daha iyi

Senin ki marka savunuculugundan başka bişey değil ben bu cihazların çoğunu kullandım

+ Olarak pil konusunda iphone tokatlıyormuş 14t yi zamanının en iyi özelliklerine sahip öyle es gecilebilicek bir model değil adi sanı unutulmaz bir kraldır kendisi

NOT!!!!
Ufak bir detay daha vereyim üniversite için 1 sene mezuna kalıyorum seneye yurtdışında okuyacağım oradan kendime daha iyi bir model alacağım yani bu 1 sene boyunca beni kamerası üzmeyecek bir cihaz arıyorum ve o kadar yüksek fiyatlara çıkmamın pek anlamı yok yani a56ya okeyim ben pixeldir 15tdir bütçemi aşmamın bir anlamı yok 1 sene kasmasın diğer sene paramı biriktireyim en az 2 yıl kullanacağım yani elimdeki redmi note 10s cihazı bile 4 senedir kullanıyorum her ne kadar son senelerim acı içinde de olsa

+ Olarak pil konusunda iphone tokatlıyormuş 14t yi zamanının en iyi özelliklerine sahip öyle es gecilebilicek bir model değil adi sanı unutulmaz bir kraldır kendisi
Hocam benim annem iPhone 14 pro kullanıyor ve şarjı'nın çok hızlı bittiğini söylüyor bir gün bile dayanmıyor diyor

Sizin dediğiniz yeni iphone'lerde olan bir şey

Senin ki marka savunuculugundan başka bişey değil ben bu cihazların çoğunu kullandım

Ben Marka savunuculuğu yapmıyorum siz yapıyorsunuz (Allah aşkına xiaomi marka mı ki savunacağım benim konuştuklarım saf veriler ve kendi tecrübelerim)

1)Adam tüm markalara okey değilse neden konu açsın

2)eski iPhone lardaki o ekran çentiğinin berbatlığı onu alınmaz yapıyor ve iPhone 13 serisinin kaç sene güncelleme alacağı belli değil

3)samsung'u yazılımı azcık iyi diye (tartışmaya açık) satın almak bence saçma ben hyperos 3 kullanıyorum ve gayet memnunum ihtiyacımı görüyor

3)hocam 8 GB Ram'e sahip artık cihaz alınmaz o işten vazgeçin artık minimum 12 GB ram insanın ihtiyacını görüyor menülerde kasmıyor
1000018285.webp

Ben bu cihazı normal kullanıyorum ve bu kadar ram'i tüketiyor bir düşün

Son düzenleme:
Hocam uzun kullanım için dediğim gibi 12 gb ram olması önemli alırken dikkat edin

İphone bir yaşam tarzıdır 😆 ki kamera konusunda attığınız telefondan çok daha iyi
Hocam instada fenomen değilsen iPhone 13 pro max xiaomi 15t'den daha kötü bunu bir kabul etmek lazım

Benim annem 14 pro kullanıyor ve kamerada Max 15x zoom yapıyor benim dediğim ise 60x zoom yapıyor

Ayrıca ram konusunda a57 8 GB ram'i var ve bu yetersiz
NOT!!!!
Ufak bir detay daha vereyim üniversite için 1 sene mezuna kalıyorum seneye yurtdışında okuyacağım oradan kendime daha iyi bir model alacağım yani bu 1 sene boyunca beni kamerası üzmeyecek bir cihaz arıyorum ve o kadar yüksek fiyatlara çıkmamın pek anlamı yok yani a56ya okeyim ben pixeldir 15tdir bütçemi aşmamın bir anlamı yok 1 sene kasmasın diğer sene paramı biriktireyim en az 2 yıl kullanacağım yani elimdeki redmi note 10s cihazı bile 4 senedir kullanıyorum her ne kadar son senelerim acı içinde de olsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,476
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri