190bin TL Bütçeye Bilgisayar Önerisi

barboss

80+
Reaksiyon skoru
2
190bin tl bütçem var bu paraya monitör dahil değil ben nasıl sistem yapacağımı bulamadım sizin önerebileceğiniz sistemlere bakacağım

Hocam parçalar

Tek tek toplayın derim

Buna 5080 ekleyin yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

190bin tl bütçem var bu paraya monitör dahil değil ben nasıl sistem yapacağımı bulamadım sizin önerebileceğiniz sistemlere bakacağım

Buna 5080 ekleyin yeter
Bence bunun yerine X870E bir anakart ile r7 9800x3d(Hatta ben sadece oyun değil edit istiyorum diyorsan r9 9950x3d) değiştirin sonrasında Arctic Liquid Freezer III 360 sıvı soğutucu takın

Bence bunun yerine X870E bir anakart ile r7 9800x3d(Hatta ben sadece oyun değil edit istiyorum diyorsan r9 9950x3d) değiştirin sonrasında Arctic Liquid Freezer III 360 sıvı soğutucu takın
Edit için 9950x3d?!
Saçmalamayın hocam benim dediğim sistem iyi soğutucu da iyi illa sıvı soğutmaya para harcamaya gerek yok

Hocam anakarta o kadar para verilmez

Edit için 9950x3d?!
Saçmalamayın hocam benim dediğim sistem iyi soğutucu da iyi illa sıvı soğutmaya para harcamaya gerek yok
Tamam hocam o zaman siz öyle yapın ona gerek yok buna gerek yok 150w sistemden güç çekecek sonrasında kule tipi soğutacak sonra bu videodaki gibi rezalaete uğrayacaklar. Anakart konusunda 190k bütçesi var verilir 300k olan adam da 40k verir artık şu saçma şeyleri bıraksak mı ?

Tamam hocam o zaman siz öyle yapın ona gerek yok buna gerek yok 150w sistemden güç çekecek sonrasında kule tipi soğutacak sonra bu videodaki gibi rezalaete uğrayacaklar. Anakart konusunda 190k bütçesi var verilir 300k olan adam da 40k verir artık şu saçma şeyleri bıraksak mı ?
Hocam sizce sıvı soğutucu hava mı arkadaş hava önermiş ama yeterli olur mu

Hocam sizce sıvı soğutucu hava mı arkadaş hava önermiş ama yeterli olur mu
tabii ki de sıvı soğutma hani düşük seviyede bir işlemci olsa hak verebilirim hatta kule tipi seçin derim ama adam 270k plus önermiş sistemden 150w+ üzeri çekecek çok da kaliteli olmayan bir kule tipi önermiş. Attığım anakart da ne ararsanız var hocam dolu dolu sıkboğaz bir anakart 20 faz dan oluşan 3 adet USB 40 Gbps portu olan 512bitr bir ankart her şeyin bir alıcısı var artık o bu para etmez buna o kadar para verilmez diyen insanlardan uzak durun. Adam zaten edit(workstation) işi dediğimde r9 9950x3d yi küçümsedi 16 Performans çekirdeği, olan En iyi multicore performansı verren işlemciden bahsediyorum r9 9950x3d2 den sonra

tabii ki de sıvı soğutma hani düşük seviyede bir işlemci olsa hak verebilirim hatta kule tipi seçin derim ama adam 270k plus önermiş sistemden 150w+ üzeri çekecek çok da kaliteli olmayan bir kule tipi önermiş. Attığım anakart da ne ararsanız var hocam dolu dolu sıkboğaz bir anakart 20 faz dan oluşan 3 adet USB 40 Gbps portu olan 512bitr bir ankart her şeyin bir alıcısı var artık o bu para etmez buna o kadar para verilmez diyen insanlardan uzak durun.
Sağolun hocam sizin attığınız sisteme bakacağım

tabii ki de sıvı soğutma hani düşük seviyede bir işlemci olsa hak verebilirim hatta kule tipi seçin derim ama adam 270k plus önermiş sistemden 150w+ üzeri çekecek çok da kaliteli olmayan bir kule tipi önermiş. Attığım anakart da ne ararsanız var hocam dolu dolu sıkboğaz bir anakart 20 faz dan oluşan 3 adet USB 40 Gbps portu olan 512bitr bir ankart her şeyin bir alıcısı var artık o bu para etmez buna o kadar para verilmez diyen insanlardan uzak durun.
Allah'ım yine mi siz sıvı soğutmaya o kadar para harcayacağıma hava soğutucu alır geçerim biraz mantıklı konuşun

Allah'ım yine mi siz sıvı soğutmaya o kadar para harcayacağıma hava soğutucu alır geçerim biraz mantıklı konuşun
Tamam sen öyle yap sistemini bir atar mısın açıkçası çok merak etttim üzerine bir de işlemciyi strest testine de sokun sıcaklık değerlerini de merak ettim ben direkt kanıt niteliğinde video ile geldim siszden de bekliyorum. Kaldı ki öyle işlemciler var ki 200w değerlerini zorlayan kule tipi taktığın andan itibaren 1dk da 100+ derece

Geri