150 Bin Bütçe Sistem Öneri

Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar Hazır sistemlerden yerine bir ekosistem oluşturmak istiyorum biranda almayacağım 1 sene kadar indirimlerde vs. toplayabileceğim bir sistem istiyorum tek tek alacağım fakat zirve bir sistem istiyorum ekran kartını en sona saklayıp 6000 serisi de bekleyebilirim aşırı bir aciliyetim yok yavaş yavaş toparlarım sistemi önerilerinizi bekliyorum

Aslında ben rtx 60 serisini alma taraftarıyım Çünkü rtx 50 serisinde abartı bir kas gücü artışı yok 4080 super neyse kullandığım 5080 %10-15 daha güçlü ve o fiyat farkını ödemeye değmiyor gerçekten

Ama 60 serisi tahminimce 2 seneye anca çıkar diye düşünüyorum

Arkadaşlar Hazır sistemlerden yerine bir ekosistem oluşturmak istiyorum biranda almayacağım 1 sene kadar indirimlerde vs. toplayabileceğim bir sistem istiyorum tek tek alacağım fakat zirve bir sistem istiyorum ekran kartını en sona saklayıp 6000 serisi de bekleyebilirim aşırı bir aciliyetim yok yavaş yavaş toparlarım sistemi önerilerinizi bekliyorum
Hocam parçalar

Tek tek toplayın derim

Son düzenleme:
Hocam CES 2027de 5000 super serisinin tanıtılma söylentileri var. Ekran kartına 6000 serisi bir tık gecikecek gibi. Öyle bir durumda 2027 başı süper serisi de düşünülebilir. Ayrıca 1 seneye yaymayı düşünüyorsanız rami şimdilik 16gb alıp piyasa sakinledi mi yükseltmeniz kişisel fikrimce daha mantıklı tabii enflasyon ve bizim ülke ekonomisi sorun yaratmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,149
Üyeler
199,105
Son üye
iskenderdogukanburak@gmai

Geri