🔥İndirim Dewalt Dck2222mp2t-Qw Mclaren 2'li Seti (2x5ah Akü) 22990tl

GGbaba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,122
1000135492.webp
Geçen yanlış ürünü açmıştım bu sefer doğru set yanında darbeli uç seti hediyesiyle piyasada gördüğüm en düşük fiyat 6 taksit bauhausta ekstra garanti veriyor

su farklı marka iş birligi adı altında aynı ürünlere sırf etiket var diye fazladan para istemeleri dolandırıcılıgın daniskası aynı ürünün Mclaren yazmayan düz dewalt olanı 17500tl

İlla Mclaren yazılı isteyen varsa oda şuan 20179 TL konudakinden 3 bin daha ucuz (uc seti haric fiyatı 1000tl civarında)

su farklı marka iş birligi adı altında aynı ürünlere sırf etiket var diye fazladan para istemeleri dolandırıcılıgın daniskası aynı ürünün Mclaren yazmayan düz dewalt olanı 17500tl

İlla Mclaren yazılı isteyen varsa oda şuan 20179 TL konudakinden 3 bin daha ucuz (uc seti haric fiyatı 1000tl civarında)

Aynı değiller. Attığındaki ürünün birinde darbe özelliği bile yok açıklamada yazana göre.

Bir önceki versiyonunu 20 binden açmışım konusunu 20 şubatta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün 23400 liraydı Ankara yapı markette fiyatı düşürmüşler

İşiniz değilse gaza gelip almayın bu tarz ürünleri. :)

Amazonda einhell in uygun ürünleri oluyor genelde.

İşiniz değilse gaza gelip almayın bu tarz ürünleri. :)

Amazonda einhell in uygun ürünleri oluyor genelde.
Einhele darbeli diye guvenmeyin lamba asacam diye mandreni yamuldu. Ayrıca kablolu matkap almak lazım. Sadece tuğla fayans falanda sıkıntı çıkarmadı. Onun dışında güzel

arkadaşlar profesyonel derecede kullanmıyorsanız evde dursun demek için çok çılgın fiyatlar bunlar. Geçen yıl İSTOÇtan 5li set olarak DAFLONG diye dandik çin malı bir marka aldım kırıcı, şarjlı matkap, bijon sökme, avuç taşlama, led lamba. Yanında delme uçları kesme taşları kırıcı uçlar iki adet şarj aletiyle 4 batarya toplamda 7000 tl verdim. Evet çok saçma bir fiyat ben de ömürlük kullanırım diye almadım alırken ama sıfırdan dükkan kurduk kurarken duvar kırma delme vidalama ve 1 haftalık mobilya işlerinde sorunsuz kullandım hala daha profesyonel olarak kullanıyorum hiç sorun çıkarmadılar. Şu anki durumlarına bakarsak muhtemelen iki üç yıl daha kullanırım gibime geliyor. yani uzun lafın kısası ufak tefek işler için böyle paralar vermeye cidden hiç gerek yok gidin ucuzunu alın bozulunca üzülmezsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,476
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri