iPhone 15 mi iPhone 13 Mü

onun farkı ne 15 ve 13 den
Daha yüksek ram, bu sayede ai özelliklerini kullanabiliyosun, daha büyük batarya daha güçlü işlemci. Daha yeni olduğu için daha fazla güncelleme alacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50k ya illede iphone diyosan en mantıklısı 17e

Daha yüksek ram, bu sayede ai özelliklerini kullanabiliyosun, daha büyük batarya daha güçlü işlemci. Daha yeni olduğu için daha fazla güncelleme alacak

iphone 17 bile yapay zeka özelliklerinden bazılarından mahrum kalacak 15te ai demeye dilim varmıyor benim artık

Aynı ikilemde kalmıştım sonrasında Xiaomi 15 aldım gram pişman değilim ve sizede tavsiye ederim. Hatta Xiaomi 17 bile alabilirsiniz. Y.D + Server Kayıt ile 40.000₺'den az tutar.

kamerası nasıldır peki

Aynı ikilemde kalmıştım sonrasında Xiaomi 15 aldım gram pişman değilim ve sizede tavsiye ederim. Hatta Xiaomi 17 bile alabilirsiniz. Y.D + Server Kayıt ile 40.000₺'den az tutar.
apple tarafında takılayım biraz ilk kez alacam

16,17 Al Hocam O Zaman .
16,17 aşar bütçemi

kamerası nasıldır peki

apple tarafında takılayım biraz ilk kez alacam

16,17 aşar bütçemi
16daki kameraya benzer bir kamera var 16e'de. 16e al geç kardeş 15 ve 13 pişman eder

Son düzenleme:
burayı sorunca kafam daha da karıştı almasam mı diye 15i

elinde başka telefon varsa hepsiburada eskiyi getir yeniyi götürden iphone 17 al

daha iyi işlemci ve batarya ömrü ama dinamik adası yok
dinamik ada olmaması bir sorun çıkartır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,823
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu