Çözüldü✓ En İyi Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyeleri: Bütçe 8k'ya Kadar

Sizce hangisi?

• SteelSeries Arctis Nova 5,X,P

Oylar: 5 16.7%
  • SteelSeries Arctis Nova 7

Oylar: 1 3.3%
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Gen2

Oylar: 9 30.0%
  • HyperX Cloud III S Wireless

Oylar: 15 50.0%
  • Razer Kraken V4

Oylar: 0 0.0%
  • Hiçbiri değil cevap yazacağım

Oylar: 2 6.7%

• Oy kullanan toplam üye
    30

cloud 3s içime sinmiyor hocam steel 5 veya 7'ye pusuya yatacağım sizce nerede indirime girer amazon seviyorum oraya bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimleri kovalal 4.6 5.2 düştü geçen Nova 7p al geç

bunu diyorsunuz dimi

Nova 7 Gen 2 denk getirmeye çalışın. 2-3 hafta önce 7500e kadar düşmüştü. 8e beyazı vardı. Kendim 2 haftadır kullanıyorum hem ses kasma açısından iyi hem de müzik dinleme konusunda oldukça keyifli.

Nereden almıştınız fiyat konusunda nereyi kovalamak iyi olur bilginiz var mı şu an teknosada 8k

cloud 3s içime sinmiyor hocam steel 5 veya 7'ye pusuya yatacağım sizce nerede indirime girer amazon seviyorum oraya bakabilirim

bunu diyorsunuz dimi

Nereden almıştınız fiyat konusunda nereyi kovalamak iyi olur bilginiz var mı şu an teknosada 8k
Baktığınız ürün eski nesli. Gen 2 versiyonuna bakın. Ben amazondan almıştım 8300e siyahını.

renk gerçekten çok hoş ama 8200 tl.. 7.5 olsa saniye düşünmezdim nedense 8 i geçti diye bi kal geldi ama fiyatı daha artar düşmez derseniz çekmeyi düşüneceğim mecbur. Bu arada gen2'nin normalinden farkını bilen var mı
Ses yüksekliği arttı , pil ömrü uzadı, çoklu cihaz desteği geldi ve telefon için uygulama desteği geldi Gen 2 modelinde. Yani aradaki farklara değer.

Baktığınız ürün eski nesli. Gen 2 versiyonuna bakın. Ben amazondan almıştım 8300e siyahını.

Ses kalitesi, pil ömrü, çoklu cihaz desteği ve telefon için uygulama desteği geldi Gen 2 modelinde. Yani aradaki farklara değer.

Nova 5 ve nova 7 gen2 arasında dağlar kadar fark var o zaman hocam

steelseries yazılımı beni çok yormaya başladı artık. kulaklığın kendisi güzel ama yazılım berbat. her pc açıldığında kendini sıfırlıyor. ses girişi çıkışı her şey karışıyor. kendim nova 7x kullanıyorum başkasına önermem o derece bıktım

Nova 5 ve nova 7 gen2 arasında dağlar kadar fark var o zaman hocam
Nova 5 Kullanmadım o yüzden bir şey diyemem ama nova 3p den geçiş yaptım bence arada dağlar kadar fark var 3p ile 7 gen 2 arasında. Nova 5'in kasası da plastik o yüzden kalite hissiyatı daha düşüktür muhtemelen. Ses konusunda yorumum yok. Nova 3p de kasa plastik olduğu için eklem yerlerinden gıcırtı sesleri geliyordu mesela. O bile nova 7 almak için yeterli bir sebep.

steelseries yazılımı beni çok yormaya başladı artık. kulaklığın kendisi güzel ama yazılım berbat. her pc açıldığında kendini sıfırlıyor. ses girişi çıkışı her şey karışıyor. kendim nova 7x kullanıyorum başkasına önermem o derece bıktım
Sonar kapalı kullanmak daha mantıklı bence diğer türlü çok karışık geliyordu bana da. Oyuna girerken telefondan sadece eq ayarını değiştiriyorum o kadar.

g733 ü neden sevmediniz

Çok rahattı kafada yok gibi fakat ses izalasyonu berbattı tüm dışarıdan sesleri alıyordu. FPS oyununa girdim hangi ayarı yaparsam yapayım eski kulaklığımdaki performansı alamadım. Ayrıca test videolarındaki mikrofon kalitesi beklediğim gibi çıkmadı herkes kötü demesine rağmen aldım onun da ayarlarını yapmama rağmen kötü çıktı maalesef. G522'ye gözü dikmiştim hatta birkaç yayıncıda da görmüştüm mikrofon kalitesi G733'e göre hele çok daha iyi fakat onda da problemler varmış hiç alıp denemeyim gelmedi hevesim kırıldı.

Nova 5 Kullanmadım o yüzden bir şey diyemem ama nova 3p den geçiş yaptım bence arada dağlar kadar fark var 3p ile 7 gen 2 arasında. Nova 5'in kasası da plastik o yüzden kalite hissiyatı daha düşüktür muhtemelen. Ses konusunda yorumum yok.

Sonar kapalı kullanmak daha mantıklı bence diğer türlü çok karışık geliyordu bana da. Oyuna girerken telefondan sadece eq ayarını değiştiriyorum o kadar.
sonar kapalıyken 7.1 kullanabiliyor muyuz ki? bak kendin çözüm üretmişsin telefondan eq ayar çekiyorum diyorsun bu nasıl iş ya :D

Nova 5 Kullanmadım o yüzden bir şey diyemem ama nova 3p den geçiş yaptım bence arada dağlar kadar fark var 3p ile 7 gen 2 arasında. Nova 5'in kasası da plastik o yüzden kalite hissiyatı daha düşüktür muhtemelen. Ses konusunda yorumum yok. Nova 3p de kasa plastik olduğu için eklem yerlerinden gıcırtı sesleri geliyordu mesela. O bile nova 7 almak için yeterli bir sebep.

Şu an videosunu izliyorum telefonla pc'ye eşleşip telefonla çağrı geldiği zaman otomatik ona geçmesi çok hoşuma gitti

sonar kapalıyken 7.1 kullanabiliyor muyuz ki? bak kendin çözüm üretmişsin telefondan eq ayar çekiyorum diyorsun bu nasıl iş ya :D
7.1 sonar değil de engine bölümünde değil miydi hocam

7.1 açmıyorum hocam o şekilde ses kasamıyorum sesi çok dağıtıyor. Steelseriesin arctis uygulaması var orada hazır eq ayarları var. Mesela CS2 gireceğim diyelim oyuna girmeden uygulamayı açıp CS2 için hazır olan eq ayarını seçiyorum. Neredeyse her oyun için hazır bir eq ayarı var.

Onun haricinde atıyorum müzik dinleyeceksem oradan giriyorum bass yükseltmeyi açıyorum. Kulaklık kulaklarımı titretiyor neredeyse basslarıyla. Sizdeki cihaz gen 2 değilse telefon desteği olmayabilir ama masaüstü uygulamasından da yapabilirsiniz bu dediğim ayarları.

7.1 açmıyorum hocam o şekilde ses kasamıyorum sesi çok dağıtıyor. Steelseriesin arctis uygulaması var orada hazır eq ayarları var. Mesela CS2 gireceğim diyelim oyuna girmeden uygulamayı açıp CS2 için hazır olan eq ayarını seçiyorum. Neredeyse her oyun için hazır bir eq ayarı var.

Onun haricinde atıyorum müzik dinleyeceksem oradan giriyorum bass yükseltmeyi açıyorum. Kulaklık kulaklarımı titretiyor neredeyse basslarıyla. Sizdeki cihaz gen 2 değilse telefon desteği olmayabilir ama masaüstü uygulamasından da yapabilirsiniz bu dediğim ayarları.
benim ayarlar iyi ya sesini beğeniyorum. benim gömdüğüm nokta yazılımın berbatlığı

Şu an videosunu izliyorum telefonla pc'ye eşleşip telefonla çağrı geldiği zaman otomatik ona geçmesi çok hoşuma gitti

7.1 sonar değil de engine bölümünde değil miydi hocam
1783961738233.webp
bu 7.1 değil mi? sonra içinde açıp kapatılabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc