Bu RTX 5070 Li Sistemi Daha Uyguna Toplayabilecek Var mı

Reaksiyon skoru
87
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D (Tray)
Anakart: Sapphire NITRO+ B850A WiFi 7
Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 5070 ARGB OC 12 GB
RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (2×16 GB) DDR5-6000 CL30
SSD: Kingston KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe
İşlemci Soğutucu: DeepCool LT720 RGB 360 mm
Güç Kaynağı: Corsair RM850e 850W 80+ Gold ATX 3.1
Kasa: XPG Invader X BTF ARGB ATX Mid Tower
Bunların toplamı 120k ediyor bana Hem Adobe uygulamalarını rahat kaldıracak hem de 2K Gaming'de üzmeyecek bir sistem istiyorum ama biraz pahalı oldu; bana daha güzelini yapabilecek varsa çok iyi olur ve bu parçalara benzer OEM paket varsa da olur, bana yardımcı olun.

Yok artık hocam 120k ya rtx 5070 ti 2tb ssd güncellemesi yaparsın saçma pahalı

Yapabilirmisiniz bana çok iyi olur yapabilirseniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütce zaten 100k fln bu benimde çok pahalıma gitti

123 bin lira bi de peşin fiyata 9 taksit 5080 sistem varken nası becerdin yahu 120ye 5070 toplamayı

Yapabilirmisiniz bana çok iyi olur yapabilirseniz

Bütce zaten 100k fln bu benimde çok pahalıma gitti
Yaparız tabi ama bana net bir bütçe söyle öyle ayarlayalım

Yaparız tabi ama bana net bir bütçe söyle öyle ayarlayalım
Hocam OEM paket olursa 105k civarı taksit le alırım tek tekse110k cıvarına cıkabilirim ama işlemci ya 9800x3d ya da 7800x3d olsun sadece oyun oynamayacağim hemde render de yüksek performanslı olmasını istiyorum diyeyim

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership hocam burda işelmcini r7 9800x3d yükselt anakartıda b850 ye 120k oluyor
Saçma b850 nin 55 amper bir modeli gereğinden fazla pahalı
Ssd çok iyi deil ve 1tb
Bu 240mm fiyatına 360mm var yani saçma
Bu tarz sistemlere kesinlikle min b+ tier bir psu lazım ve psudan bahsetmiyorum...

Hocam OEM paket olursa 105k civarı taksit le alırım tek tekse110k cıvarına cıkabilirim ama işlemci ya 9800x3d ya da 7800x3d olsun sadece oyun oynamayacağim hemde render de yüksek performanslı olmasını istiyorum diyeyim
Oem konusunda bir arkadaş zaten 5080 bir sistem önermiş o olabilir onun dışında hiçbir oem paket zaten mantıklı deil benim sana şuanda yardım edebileceğim konu ucuz en iyi yoldan en iyi ürünleri teker teker toplamakta yardımcı olmak olur

Ssd çok iyi deil ve 1tb
Bu tarz sistemlere kesinlikle min b+ tier bir psu lazım ve psudan bahsetmiyorum...
O sistemlerdeki psu yüzünden bende çok almak istemiyorum hocam aynı fikirdeyim ssd zaten çok kötü dram olması benim için daha iyi olucaktır

Ssd çok iyi deil ve 1tb

Oem konusunda bir arkadaş zaten 5080 bir sistem önermiş o olabilir onun dışında hiçbir oem paket zaten mantıklı deil benim sana şuanda yardım edebileceğim konu ucuz en iyi yoldan en iyi ürünleri teker teker toplamakta yardımcı olmak olur
Tamam hocam sendeyim ben bekliyorum

123 bin lira bi de peşin fiyata 9 taksit 5080 sistem varken nası becerdin yahu 120ye 5070 toplamayı
Hocam SSD ram psu çok kötü bakmadımmı sanıyorsunuz benimki tabi pahalı oldu onu inkar etmiyorum

Son düzenleme:
O sistemlerdeki psu yüzünden bende çok almak istemiyorum hocam aynı fikirdeyim ssd zaten çok kötü dram olması benim için daha iyi olucaktır

Böyle bir sistem topladım 120k tuttu tam

Hocam SSD ram psu çok kötü bakmadımmı sanıyorsunuz benimki tabi pahalı oldu onu inkar etmiyorum
Fiyatı biraz kısmak istersen de İşlemciyi 7800x3d yapabilirsin ssd yi 1tb yapabilirsin Onun dışında Önerdiğim enermax psu yerine bunu da kullanabilirsin fiyat azaltmak için

Enermax daha iyi tabii ki ama Enermaxda Rajintek de A tier psu hepsi mükemmel yani gönül rahatlığıyla alabilirsin kankim

Böyle bir sistem topladım 120k tuttu tam

Fiyatı biraz kısmak istersen de İşlemciyi 7800x3d yapabilirsin ssd yi 1tb yapabilirsin Onun dışında Önerdiğim enermax psu yerine bunu da kullanabilirsin fiyat azaltmak için

Enermax daha iyi tabii ki ama Enermaxda Rajintek de A tier psu hepsi mükemmel yani gönül rahatlığıyla alabilirsin kankim
Hocam benmi yanlış hesapladım bilmem ama 134k tuttu 2tane 16gb ram koymamış miydiniz siz ramden. Dolayımı bu kadar yükseldi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,222
Üyeler
200,065
Son üye
Redone

Geri