Oynadığınız En Underrated Oyunlar

dying light the beast . bence yılın en iyi oyunlarindan biriydi ama o goty listesimidir nedir çoğu kişi için ilk 10da bile değildi cok şaşırtmıştım evde kyle crane diye gezmiştim 1 ay boyunca.
2Ye bayıldım 170 saat falan oynadım ama 1 güzel değildi bence ama yine de 80 saat oynadım. Maalesef fanlar yüzünden çöp gece atmosferi ve karakter geri döndü
Beasti de kışın aldım daha başlamadım büyük etkinlik gelsin başlayacam

2Ye bayıldım 170 saat falan oynadım ama 1 güzel değildi bence ama yine de 80 saat oynadım. Maalesef fanlar yüzünden çöp gece atmosferi ve karakter geri döndü
gece atmosferi en güzel 2 deydi the beastte resmen adım atılmıyor geceleyin .

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dying light the beast . bence yılın en iyi oyunlarindan biriydi ama o goty listesimidir nedir çoğu kişi için ilk 10da bile değildi cok şaşırtmıştım evde kyle crane diye gezmiştim 1 ay boyunca.
Dying light the beast gercekten istedigim seyleri yapma firsati veren dehset bir oyun 2yi yeni bitirdim iyice dibini siyirip the beast e gececem. Sonunda istedigim vahseti uygulayabiliyorum zombileri parcalayarak.

Dying light the beast gercekten istedigim seyleri yapma firsati veren dehset bir oyun 2yi yeni bitirdim iyice dibini siyirip the beast e gececem. Sonunda istedigim vahseti uygulayabiliyorum zombileri parcalayarak.
2 de de vahşet dozu iyiydi

• Beğen
Beasti de kışın aldım daha başlamadım büyük etkinlik gelsin başlayacam
2 de benim en sinir oldugum bazi mekanikler bozuk ozellikle dodge veya savunma konusunda bazen animasyon ve mekanikler cope bagliyor. Mesela kacma mesafesinde darbe yiyorum bazen de tam tersi rakibin menzili icinde hasar yemiyorum onun haricinde guzel keyifliydi.1. Oyunun guzel olmasi mekaniklerin ve donemine gore kusursuz denecek seviyede olmasi.
Bu arada aiden tam psikolojik sorunlu ruh hastasi manyak.

• İnanılmaz
gece atmosferi en güzel 2 deydi the beastte resmen adım atılmıyor geceleyin .
Yok be 2de gece cok bostu kolay modda 4 seviyede anca volatile geliyordu. Ben kabus modunda oynadim ama 1. Oyun gibi germedi ozellikle gelisince asiri kolay oluyordu. Sadece cok guclu ve cok canlari vardi tabi bi sefer kirmizi renkli volatile geldi uv isiktan vs etkilenmiyordu oldum bilmedigim icin ama sonradan intikamimi aldim.

Yok be 2de gece cok bostu kolay modda 4 seviyede anca volatile geliyordu. Ben kabus modunda oynadim ama 1. Oyun gibi germedi ozellikle gelisince asiri kolay oluyordu. Sadece cok guclu ve cok canlari vardi tabi bi sefer kirmizi renkli volatile geldi uv isiktan vs etkilenmiyordu oldum bilmedigim icin ama sonradan intikamimi aldim.
ben 15 tim o zamanlar yetiyordu bana şimdi girsem düşük kalabilir ama the beastte suan adim atılmıyor

• Beğen
Mesela Valorant ve Cs yerine Overwatch ünlü olabilirdi Türkiye’de.
Niye olmadi acaba ? Cs 2000 den beri oynanan artik kaliplasmis kitlesi vs oldugundan dolayi olmasin. Valorant da yavastan gidici 5 seneye esamesi okunmaz. Cs de hilelerle boyle devam ederse onlar da aynı.

• Beğen
ben 15 tim o zamanlar yetiyordu bana şimdi girsem düşük kalabilir ama the beastte suan adim atılmıyor
Bilmiyorum ben hikayeyi cok aceke oynamadim yan gorevleri yaparak ilerledim bi kirmizi seviye mizrak buldum upgrade ile 900kusurlere cikti volatile 2 3 vurusta olduruyordu baya saglam olmustu.

Net dying light 1 mekaniklerinden nefret ettim 2 incisi güzel ama 1 i bitiremedim

Bilmiyorum ben hikayeyi cok aceke oynamadim yan gorevleri yaparak ilerledim bi kirmizi seviye mizrak buldum upgrade ile 900kusurlere cikti volatile 2 3 vurusta olduruyordu baya saglam olmustu.
yan görev kasinca oyun bayağı basitleşiyordu tabi ama zorlukta önemli

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,516
Üyeler
199,175
Son üye
akinakcay07