Siz Benim Yerimde Olsaniz Ne Yapardınız?

amelelik işine göre normal yapılan iş ama para çok düşük haberin olsun. Vasıfsız amele yevmiyesi 2 sene önce 2000 tlydi ordan hesap et. Hatta şöyle bir örnekte vereyim malatyada oturduğun yerden kuru kayısının çekirdeğini çıkartıyon kasası 170 tl normal bir kişi günde 10 kasa rahat çıkartır 1700 tl ediyor. Ben tek başıma 20 kasa bile çıkarabiliyorum.

hocam gayet guzel is sadece 3 saat aractan cuval indiriyorsunuz koylere giderken dinlenme surenizde var kesintisiz 3 saat degil daha ne olsun
köy derken 1 köy sadece araçta maks 1dk sonra diğer evin önünde oluyorsun ve 3200kg taşıyorsun. herhalde hiç böyle işlerle ugrasmadin zaman vurunca güzel evet ama is yükü Cok agır

köy derken 1 köy sadece araçta maks 1dk sonra diğer evin önünde oluyorsun ve 3200kg taşıyorsun. herhalde hiç böyle işlerle ugrasmadin zaman vurunca güzel evet ama is yükü Cok agır
findik isiyle ugrasiyoruz hocam bende 50kg cuvallar tasidim is gayet iyi daha once farkli sektorlerde gunluk is deneyimlerimde oldu

adanadayım annemin arkadasinin kocasının yaninda bir işe girdim. iş kamyondaki torbaları o boklu ahırların içine bırakmak, bugün ilk defa girmiştim öglen 12 de başladık 15.30 gibi bitirdik , adananin köylerindeki yerlere götürmüştük yaklaşık bi 20 yere uğradık. tek başıma 70 torba taşıdım torbalarin hepsi neredeyse 50kg idi toplam tek başıma 3200kg taşıdım , o öğlen sıcağında bayılıp ölecem sandım aşırı bitkin duruma düştüm. ne bi su ne bi yiyecek bişe hicbisey almadı adam SADECE GİTTİĞİMİZ YERLERDEN BEN SU RİCA ETTİM O KADAR . neyse iş bitti eve geldim adam sadece 1000 TÜRK LİRASI VERDİ sövmemek için kendimi zor tuttum tek başıma dizimdeki 2 menisküs yırtığı ile 3200kg tasidım ve adam sadece 1000 tl verdi. siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz
Hocam yani o zmn ben bedavaya çalışıyorum
sabah 6 öğlen 2 arası
normalde budama işine gidiyordum ama son birkaç gündür budama yok farklı iş yapıyoruz
daha dün 5 kişi tırdan toplam 40 ton fidan indirdik sonrada onun neredeyse yarısını tarlaya traktör arkasından yürüyerek dağıttık
ve günlük yevmiyemiz 1250 tl hiç azımsamamıştım
ondan öncede 2 kişi 84 tane 50 kg 120 tane 25 kg gübreyi önce traktöre yükleyip ardından traktörden indirip depoya dökmüştük ondan sonrada ilaç atmaya gitmiştik ve yevmiye yine sabit 1250 tl

Son düzenleme:
Hocam yani o zmn ben bedavaya çalışıyorum
sabah 6 öğlen 2 arası
normalde budama işine gidiyordum ama son birkaç gündür budama yok farklı iş yapıyoruz
daha dün 5 kişi tırdan toplam 40 ton fidan indirdik sonrada onun neredeyse yarısını tarlaya traktör arkasından yürüyerek dağıttık
ve günlük yevmiyemiz 1250 tl hiç azımsamamıştım
ondan öncede 2 kişi 84 tane 50 kg 120 tane 25 kg gübreyi önce traktöre yükleyip ardından traktörden indirip depoya dökmüştük ondan sonrada ilaç atmaya gitmiştik ve yevmiye yine sabit 1250 tl
seninkide çok benimkide ama seninki daha çok . meslea a101 bimde calisanlar senden benden. cok cok az calisarak çok daha fazla alıyorlar klima altındalar . çok çaresiz kalınmadıkça girilmemeli bu tarz işlere

gayet normal duruyor boyle bi is olsa yapardim
Daha önce böyle bir işe girdin mi ya da köyün varsa tarlada çalıştın mı bilmiyorum ama iyi para işte deyip geçilecek bir şey değil
not: belirli bir süre çalışıp o para işine yarayacaksa o kadar mantıksız değil tr şartlarında

Daha önce böyle bir işe girdin mi ya da köyün varsa tarlada çalıştın mı bilmiyorum ama iyi para işte deyip geçilecek bir şey değil
not: belirli bir süre çalışıp o para işine yarayacaksa o kadar mantıksız değil tr şartlarında
paraya ihtiyacım yok öyle sadece harçligim çıksın diye is bakıyorum. dsha önce iş deneyimim pek yok ama kimle konuşsam çevremde 1000tl için değmez dedi annem babam birdaha gitme o adamın yanina dedi

Adanadayım iş yok

Çukurovadayım 15 yere iş sordurduk 2 iş görüşmesine gittim yok sizi aricaz ihtiyacımız yok mevsimlik almıyoruz bilmemne diyolar yolluyolar
uzun dönem giricem dicen sonra yaz bittimi istifa cekicen , herhalde biz geç kalmıs olabiliriz ben temmuzun başında sormuştum bikacyere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,667
Üyeler
199,204
Son üye
turuncukafa

Geri