🔥İndirim 💥3799 TL (Kupon) - Gigabyte Gs24f14a 23.8" 175hz Ips 1ms Monitör 💥

Bende 1 tane çektim attım köşeye. 3800 e fena olmayan monitör.

Bende 1 tane çektim attım köşeye. 3800 e fena olmayan monitör.
Hayırlı olsun hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aşağıdaki monitör de dün 5799tl çekmiş incehesap sanırım fiyatı düşecek bı ürün . 5k olursa alınır mı sence

2k için fiyat fena değil de dahua hiç güven vermedi

Hocam 600 TL fark var arada
renkler daha iyi isterseniz srgb olarak aoc daha önde
ayrıyetten aocun panel biraz daha iyi bütçe varsa aoc 24G4HRE eğer bütçeniz yoksa ktc tercihimdir
not:şunuda belirteyim ktc arada 3600 civarına düşüyor bence 5k bütçeniz varsa geri kalan paraya bir zurna bir tanede f80 monitör kolu alıp geçin derim
1784024137305.webp

daha geçen ayın ortalarında 3600e düşmüş bence bekleyip ktc alabilirsiniz fakat benim monitör koluna ayrı vereceğim param var derseniz aoc alın geçin burda aoc panel renk olarak ktcden iyi parlaklık olarak ktc daha iyi onuda belirtmek lazım

renkler daha iyi isterseniz srgb olarak aoc daha önde
ayrıyetten aocun panel biraz daha iyi bütçe varsa aoc 24G4HRE eğer bütçeniz yoksa ktc tercihimdir
not:şunuda belirteyim ktc arada 3600 civarına düşüyor bence 5k bütçeniz varsa geri kalan paraya bir zurna bir tanede f80 monitör kolu alıp geçin derim
Alıntıyı görüntüle

daha geçen ayın ortalarında 3600e düşmüş bence bekleyip ktc alabilirsiniz fakat benim monitör koluna ayrı vereceğim param var derseniz aoc alın geçin burda aoc panel renk olarak ktcden iyi parlaklık olarak ktc daha iyi onuda belirtmek lazım
Aoc olan 4300 civarlarina da düşüyormus ama

Hocam ben normalde AOC 24G2SPU/BK kullanıyordum yaklaşık 3 yıl olmuştur alalı. Gece bilgisayarı kapattım sabah bir kalktım dikey çizgiler oluşmuş görünmüyor hiçbir şey. Şimdide monitör aradığımdan gigabyte'in bu monitörüne baktım. Kronik panel arızası var diyenler var fakat incelediğimde bu yeni versiyonu diye gördüm. Bilginiz varmıdır bu konu hakkında?
Aynı AOC monitörü kullanıyordum, 1.5 yılda çizgi problemi oldu ve garantiden 25G4SXU modelini vermişlerdi. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl garanti süresi vardı o yüzden garanti süreniz devam ediyorsa sıfır monitöre para vermezsiniz.

Aynı AOC monitörü kullanıyordum, 1.5 yılda çizgi problemi oldu ve garantiden 25G4SXU modelini vermişlerdi. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl garanti süresi vardı o yüzden garanti süreniz devam ediyorsa sıfır monitöre para vermezsiniz.
Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için. Değişimi servis mi yapmıştı yoksa satın aldığınız yer mi yapmıştı?

Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için. Değişimi servis mi yapmıştı yoksa satın aldığınız yer mi yapmıştı?
Satıcıyla hiç görüşmedim, direkt servisle iletişim kurdum. Süreç 1 ay kadar sürdü gitmesi, incelenmesi, yenisinin gelmesi vs. Ve ek olarak ilk önce VA panel 27" bir model önerdiler, kullanım senaryom gereği IPS istediğimi belirttim ve sonra dediğim modeli teklif etmişlerdi. Geçen sene bu konular döndüğünde diğer kişilere de farklı monitörler teklif edildiğini okudum, ilk seçenek içinize sinmezse aklınızda bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,736
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri