İtopya.Com Güvenilir mi?

meet223

80+
Reaksiyon skoru
2
İtopya.com'dan toplama bilgisayar almak istiyorum itopya.com güvenilir mi ?
Alışveriş yapmak istiyorum

İtopya.com'dan toplama bilgisayar almak istiyorum itopya.com güvenilir mi ?
Alışveriş yapmak istiyorum
Güvenilir değil desen yanlış olur, güvenilir desen yanlış olur...

Bilgisayarın eline ulaşacaktır sorunsuzca ama satış sonrası hizmet konusunda ben olsam güvenmezdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde birisinin arızalı ürününün değişiminde sorun çıkartmışlardı sanırım. Ama teknoloji mağazalarının geneli böyle.

Kanka kazık site hiç elini sürme bence tek tek al PC parçalarını ütopya çok paraya satıyor bence
Itopya özelinde bir durum değil bu alış fiyatı ve satış oranına göre bir fiyatlandırma yapıyor bütün siteler. Senin alacağın bir monitör veya ekran kartı itopyada kazık fiyat olabilir ama bir başkasının alacağı ram veya anakart diğer sitelerden çok daha uygun olabilir böyle bir genelleme yapman çok yanlış. Alacağınız ürüne karar verin güvenilir sitelerde fiyatlarını kıyaslayin uygun olan yerden alın. Itopyada bu güvenilir sitelerden biri.

Itopya özelinde bir durum değil bu alış fiyatı ve satış oranına göre bir fiyatlandırma yapıyor bütün siteler. Senin alacağın bir monitör veya ekran kartı itopyada kazık fiyat olabilir ama bir başkasının alacağı ram veya anakart diğer sitelerden çok daha uygun olabilir böyle bir genelleme yapman çok yanlış. Alacağınız ürüne karar verin güvenilir sitelerde fiyatlarını kıyaslayin uygun olan yerden alın. Itopyada bu güvenilir sitelerden biri.
Ütopya güvenilmez demedim pahalı dedim ben geçmişte bir sürü arkadaşıma PC aldırdım ordan

Geri