67-68k Arası Sistem Önerileri

Reaksiyon skoru
10
merhabalar normalde sinerjideki sistemi almayı karar vermiştim bugün bir arkadaşım bu sistemi önerdi aslında mouse ile monitör ihtiyacım var ama sanırsam monitör 2k değil klavyemde var ama sistem sanki sinerjidekine göre daha iyi sadece anakartının 2.ssd slotu yokmuş başka şeyleri özelleştirebilirim çok fazla fiyat değişmediği sürece sizce hangisini almalıyım siz ne dersiniz yada başka 67 68k civarı bi öneriniz olur mu
(fotoğraftaki sinerjideki)

Ekler

• ALACAGIM SİSTEM.webp
    ALACAGIM SİSTEM.webp
    58.5 KB · Hit: 25
Çok kötü bence yanında verdikleri falan, alınmaz

merhabalar normalde sinerjideki sistemi almayı karar vermiştim bugün bir arkadaşım bu sistemi önerdi aslında mouse ile monitör ihtiyacım var ama sanırsam monitör 2k değil klavyemde var ama sistem sanki sinerjidekine göre daha iyi sadece anakartının 2.ssd slotu yokmuş başka şeyleri özelleştirebilirim çok fazla fiyat değişmediği sürece sizce hangisini almalıyım siz ne dersiniz yada başka 67 68k civarı bi öneriniz olur mu
(fotoğraftaki sinerjideki)
Yanında sözde verdiği ekipmanların sıfır fiyatı 5k falan sen bu sistemi alırsan 70k ya 5070 sistem almış oluyorsun bence kazık oğlu kazık alınmaz kısaca.

aradaki fiyat farkı ile monitörünü de klavyeni de daha düzgün şeyler alırsın. birazdan tek tek toplayınca ne olacak diye de hesaplayıp dönerim geri

ben filtre ile hazırladım 16 gb 5060ti larda geliyor, 12gb 5070ler de geliyor.
b650
16gb ram
amd işlemci
1 tb ssd olarak filtre mevcut

Hızlı düşünürsen bunu alabilirsin tek yükseltme önerisi anakartı sapphire a620 yap ikinci m2 yuvası ve pasif soğutma artısı var.

Şimdi gördüm sende aynı sistemi atmışsın, bence m2 ye para verme onun yerine işlemciyi yükselt zaten anakartında ikinci m2 slotu olduğu için ileride indirimden düşürünce alıp takarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,149
Üyeler
199,105
Son üye
iskenderdogukanburak@gmai

Geri