🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.692tl

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,674
Nerde indirim az önce 6400 mhz cl 42 ramle ilgili konuşuyorduk hynix olsaydı alınabilirdi.2 bin 3 bin tl daha verin adam akıllı ram alın.

Sıfır takıntısı olanlar için iyi fiyat
Diger konudaki ramdan daha düşük gecikme değeri var bunun
Ben ikinci elde garantisiz rame 16 verdim beyaz diye 😂

Tüh, hynix çip olsaydı alıp 3 günümü verip en ince şekilde overclock ederek CL20 6000MHz kullanacaktım. Ayrıca anakartım da, işlemcim de bu tarz bir overclock'a çok uygun halbu ki. Çok da iyi anlarım bu işlerden. Çok iyi olacaktı Hynix olsaydı.

Çok hassasım. CL24 üstünü direkt hissediyorum. Hynix olmayınca oyunlarda iyi stat yapamıyorum. Ah ya.

Neyse.

Expo var mı bunda?

Hem çirkin hem değerleri kötü nasıl bir ram bu böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüh, hynix çip olsaydı alıp 3 günümü verip en ince şekilde overclock ederek CL20 6000MHz kullanacaktım. Ayrıca anakartım da, işlemcim de bu tarz bir overclock'a çok uygun halbu ki. Çok da iyi anlarım bu işlerden. Çok iyi olacaktı Hynix olsaydı.

Neyse.

Expo var mı bunda?
bunu da konu açıcaktım da küfür yemeyeyim diye açmadım. kolaylıklar diliyorum sana
İkiniz de bu hynix olayına kurulmussunuz sebebi var mı acaba

Neyse.

Expo var mı bunda?
Hayır yokmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni