🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.692tl

Hem çirkin hem değerleri kötü nasıl bir ram bu böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkiniz de bu hynix olayına kurulmussunuz sebebi var mı acaba
hynix'e kurulmadım dostum. 20 bine ram indirimi konusu açıyorum herkes gelip 3 bin tl daha koyup hynix ram alırım diyor. 3 binlik bir fark yok aslında. oyunda fark etmeyeceği performansın peşinden koşuyor millet. sen de dahil.

18-20 civarına sıfır kapalı kutu tridentz 6000-36 hatta 6000-30 alınabiliyor ram için mağazadan almak iyi bir seçenek değil taksit düşünmüyorsanız.

hynix'e kurulmadım dostum. 20 bine ram indirimi konusu açıyorum herkes gelip 3 bin tl daha koyup hynix ram alırım diyor. 3 binlik bir fark yok aslında. oyunda fark etmeyeceği performansın peşinden koşuyor millet. sen de dahil.
ram fiyatları zaten bu kadar uçmuşken insan ram alırken en azından kaliteli çipi olsun da paraya değsin mantığıyla alıyor bu devirde ondan hynix almak fanboyluk değil mantıklı olan

Evet ya ben sadece hikayeli oyun oynicam neden fazladan 3-4k daha vereyim? O paraya ssd mi 2tb yaparım

18-20 civarına sıfır kapalı kutu tridentz 6000-36 hatta 6000-30 alınabiliyor ram için mağazadan almak iyi bir seçenek değil taksit düşünmüyorsanız.
Nakit alabilsem 2.el alırım zaten

ram fiyatları zaten bu kadar uçmuşken insan ram alırken en azından kaliteli çipi olsun da paraya değsin mantığıyla alıyor bu devirde ondan hynix almak fanboyluk değil mantıklı olan
patriot viper ramler 11 civarı zaten 2 tane alsan 22 yapar 3 daha koy viper al çok daha mantıklı

Hem çirkin hem değerleri kötü nasıl bir ram bu böyle

İkiniz de bu hynix olayına kurulmussunuz sebebi var mı acaba
Ram, ram'dir. Bu kadar. Ram yahu, ram. Bu fiyatları uçtuğundan beri başladı bu çılgın incelikler. DDR3, DDR4 dönemi, ne CL ne MHz vardı. Al, tak, geç.

Ram, ram'dir. Bu kadar. Ram yahu, ram. Bu fiyatları uçtuğundan beri başladı bu çılgın incelikler. DDR3, DDR4 dönemi, ne CL ne MHz vardı. Al, tak, geç.
yukarıdaki yorumumda cevabımı verdim

Evet ya ben sadece hikayeli oyun oynicam neden fazladan 3-4k daha vereyim? O paraya ssd mi 2tb yaparım

Nakit alabilsem 2.el alırım zaten
Yahu rekabetçide de bir fark yok. Olay ram'e gelene kadar anakart var, işlemci var, ekran kartı var, ssd var, yahu PSU var PSU oyuna etki eden ram'den çok. Var da var, adam %1'nde 3fps fazla alıyor. Forumda herkes profesyonel e-spor oyuncusu ve bunu hissediyor.

Yahu rekabetçide de bir fark yok. Olay ram'e gelene kadar anakart var, işlemci var, ekran kartı var, ssd var, yahu PSU var PSU oyuna etki eden ram'den çok. Var da var, adam %1'nde 3fps fazla alıyor. Forumda herkes profesyonel e-spor oyuncusu ve bunu hissediyor.
Bende 6400 mhz Cl30 ram var ama gidipte sadece expo açıp kullanırsan anlaman zor olur farkı. A-die tercih etmemizin sebebi 6000 mhz cl 26 gibi değerleri M-die'ye kıyasla daha kolay bir şekilde yapılabilmesi zaten. Aktif soğutma olmadan 6000 cl 26 yapaman çok olur.

Ben farkı gerçekten hissediyorum, oyun daha akıcı oluyor kesinlikle.

Ram timing ile uğraşıyorsanız patriot viper venom ve Gigabyte B850M Force veya asus prime b850m-k alın geçin.

Ekler

• 1000026582.webp
    1000026582.webp
    879.6 KB · Hit: 16
  • 1000026581.webp
    1000026581.webp
    1.5 MB · Hit: 16
  • 1000026539.webp
    1000026539.webp
    108.6 KB · Hit: 12
  • 1000026538.webp
    1000026538.webp
    253.8 KB · Hit: 16
Bende 6400 mhz Cl30 ram var ama gidipte sadece expo açıp kullanırsan anlamaz zor olur farkı. A-die tercih etmemizin sebebi 6000 mhz cl 26 gibi değerleri M-die'ye kıyasla daha kolay bir şekilde yapılabilmesi zaten. Aktif soğutma olmadan 6000 cl 26 yapaman çok olur.

Efendim size sözüm yok. Benim sözüm, forumun %99'u tipik EXPO kullanıcısıyken, Hynix'miş, micron'muş farkı bilmesine dahi gerek yokken; sırf Micron chip diye bir ürüne çöp diyenlere.

Bana gelirsek, ben farkı hissetmiyorum sizin aksinize. X3D işlemciniz ile sizin de hissetmeniz çok çok zor olmalı. Ama hissediyorsanız, ne güzel.

Bende 6400 mhz Cl30 ram var ama gidipte sadece expo açıp kullanırsan anlaman zor olur farkı. A-die tercih etmemizin sebebi 6000 mhz cl 26 gibi değerleri M-die'ye kıyasla daha kolay bir şekilde yapılabilmesi zaten. Aktif soğutma olmadan 6000 cl 26 yapaman çok olur.

Ram timing ile uğraşıyorsanız patriot viper venom ve Gigabyte B850M Force veya asus prime b850m-k alın geçin.
Hocam ben hikayeli oyun oynuyorum ileride 2k monitore geçecem. Benim için 6000mhz cl36-30 ram e artı olarak 3-4k vermem mantıklımı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,580
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri