🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.692tl

Efendim size sözüm yok. Benim sözüm, forumun %99'u tipik EXPO kullanıcısıyken, Hynix'miş, micron'muş farkı bilmesine dahi gerek yokken; sırf Micron chip diye bir ürüne çöp diyenlere.

Bana gelirsek, ben farkı hissetmiyorum sizin aksinize. X3D işlemciniz ile sizin de hissetmeniz çok çok zor olmalı. Ama hissediyorsanız, ne güzel.
%1 fps artıyor orası kesin ama asıl fark gecik kısmında oluyor gerçekten. Gecikme düştükçe fark ediyorsun ne kadar yumuşak ve akıcı hareket ettiğini.

Efendim size sözüm yok. Benim sözüm, forumun %99'u tipik EXPO kullanıcısıyken, Hynix'miş, micron'muş farkı bilmesine dahi gerek yokken; sırf Micron chip diye bir ürüne çöp diyenlere.

Bana gelirsek, ben farkı hissetmiyorum sizin aksinize. X3D işlemciniz ile sizin de hissetmeniz çok çok zor olmalı. Ama hissediyorsanız, ne güzel.
Kral No Micron.Yani şuan son alacağım ram tipi Microndur

Üstüne biraz daha para koyup 2 adet 6000mhz cl30 değerinde ram alabilirsin bence
seni de linc ederler , yazma. bunlar arkadas grubu belli , farkli fikir gorunce topluca saldiriyorlar

Hocam ben hikayeli oyun oynuyorum ileride 2k monitore geçecem. Benim için 6000mhz cl36-30 ram e artı olarak 3-4k vermem mantıklımı?
Hocam, günlük kullanıcıysan ve Ram timing ile ilgilenmiyorsan bir tık boşuna para döküyorsun.

seni de linc ederler , yazma. bunlar arkadas grubu belli , farkli fikir gorunce topluca saldiriyorlar
dostum isteyen istediğini alsın zaten. indirim konusuna gelip alınmaz diyen sensin. ilk mesaj senin yani. kimseyi herhangi bir rami aldığı için veya önerdiği için linçlemem :D

Son düzenleme:
Şu an bu konudak paylaşılan ram'in değerleri gerçekten kötü. Param güvende ile kutulu faturalı ve Garantili ram alın ve test edin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam sağol bende öyle düşündüm.
Ama gidipte bu kiti alma bence. Daha iyi alternatifler var.

Doğru diyor arkadaş.5200 mhz cl 38 felan farketmez diyorlarda ve profesyonel oyuncu musun felan cs2 valo çözünürlüğü düşürünce görürler fps i

dostum isteyen istediğini alsın zaten. indirim konusuna gelip alınmaz diyen sensin. ilk mesaj senin yani. kimseyi herhangi bir rami aldığı için veya önerdiği için linçlemem zaten :D
3 kisi birde laf attiniz ama o ne olacak sirf bir fikir belirttim diye ? neyse burasi indirim yeri , kimsenin huzurunu bozmaya gerek yok

Ben Ayhan hocamla 6200 mhz cl26 yaptık ve farkı cidden hissettim. En iyisi ileride sorun yaşamamak adına 6400 mhz cl32 veya 6000 mhz cl 30 alın.

Doğru diyor arkadaş.5200 mhz cl 38 felan farketmez diyorlarda ve profesyonel oyuncu musun felan cs2 valo çözünürlüğü düşürünce görürler fps i
6000mhz CL 30 dan CL 28 e getirdim manuel ayarlar ile ve fark gercekten hissedilir. Fark yok diyen kisilerin islemci X3D oldugu icin olabilir tabi bende 9700x var

Ben Ayhan hocamla 6200 mhz cl26 yaptık ve farkı cidden hissettim. En iyisi ileride sorun yaşamamak adına 6400 mhz cl32 veya 6000 mhz cl 30 alın.
7800mhz cl36 ram aldim , bu tarz yuksek frekansli ramler %90 sk hynix A die oluyor cunku. Ayar yapmasi en kolay Ramler bunlar

Şu an bu konudak paylaşılan ram'in değerleri gerçekten kötü. Param güvende ile kutulu faturalı ve Garantili ram alın ve test edin.

Ama gidipte bu kiti alma bence. Daha iyi alternatifler var.
Taksit ile alıyorum nakit ile alamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,580
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri