Ekran Kartı Garantisi Hakkında

ERENN1

80+
Reaksiyon skoru
11
2. El Gaming X 4060Tİ aldım garantili kutu vs var ama çok kirli ve sigara kokuyor bloğu sokemem çünkü garanti dışı kalır biliyorum ama aynı durum fanlar içinde geçerli mi?

Sadece fanları temizlesem en azından diyorum,nasıl yapabilirim?

O arkadaki vida üstündeki etiketi koparmasan problem olmaz

O arkadaki vida üstündeki etiketi koparmasan problem olmaz
Bende öyle biliyorum hocam ama mesele ileride bişe oldu garantiye gitti diyelim adamlar fan vidalarında vs tornavida izi görürse acaba bı sorun olur mu gibi şeyler geldi aklıma emin olamadım

Sorun oluyor ne yazik ki . Asus Tuf 4090 garantiye gönderdiğimde sıcaklıklar yüzünden blok değiştirdiler . Aynı sorun devam ettiğinde yetkili serviste kendileri blok değiştirilmiş olmasına rağmen ilk seferde direk garanti dışı bırakmaya çalıştılar , o kadar rezalet sistem . Etiket garanti boyunca üstünde olmak zorunda markalar bakmıyor sökülürse . Kokudan çok rahatsızsan basınçlı hava tut . Hala rahatsız ediyorsa yağsız kontak sprey al çok az bir kısmını plastik aksamına dök bak bakalım leke bırakıyor mu ? Bırakmıyorsa elini garanti etiketinin üstüne koy , ekran kartını yere doğru dikey tutarken fanların olduğu yerden kontak spreyi bas kartın içine . Ancak sigara kokusu plastiklere sindiyse o koku çok çok zor çıkar haberin olsun.

Sorun oluyor ne yazik ki . Asus Tuf 4090 garantiye gönderdiğimde sıcaklıklar yüzünden blok değiştirdiler . Aynı sorun devam ettiğinde yetkili serviste kendileri blok değiştirilmiş olmasına rağmen ilk seferde direk garanti dışı bırakmaya çalıştılar , o kadar rezalet sistem . Etiket garanti boyunca üstünde olmak zorunda markalar bakmıyor sökülürse . Kokudan çok rahatsızsan basınçlı hava tut . Hala rahatsız ediyorsa yağsız kontak sprey al çok az bir kısmını plastik aksamına dök bak bakalım leke bırakıyor mu ? Bırakmıyorsa elini garanti etiketinin üstüne koy , ekran kartını yere doğru dikey tutarken fanların olduğu yerden kontak spreyi bas kartın içine . Ancak sigara kokusu plastiklere sindiyse o koku çok çok zor çıkar haberin olsun.
Yardım için teşekkürler, harbiden rezalet bir durum yaşamışsiniz üzücü. Fön Makinesi ile hava tuttum aslında ama etkili olmadı sizin yöntemi denerim eğer daha güçlü bir hava makinesi bulamazsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,475
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri