Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

9070xt sapphire pulse, 31k aldım iptal ettim. Birazdan düşer, ihtiyacı olan alabilir

31bin tl olan Kullanılmış veya yeni gibi diyor Amazon’da o ürün için sıfırı 37.999tl

doğrudur hocam dip fiyatı akakçeden çekseniz daha mantıklı olmaz mı?
Yaniyo adlı siteden çekiyorum bunları. Ürün başlıkları Akakçe içinden aratıp dönen sonuç da gösterilebilir ama ürünlerin yazım biçimleri akakçe ile uyuşmadığı için hata olur. Manuel kontrol yada "bu ürün akakçe'deki şu üründür" diye nokta atışı bulabilecek zeki güvenlilir bir yapı gerekiyor.

Örneğin ürün başlığı (link) :
--> UGREEN 100W Güç Bankası 145W Maks 25000mAh Harici Pil, 3 Bağlantı Noktalı USB C Güç Bankası, MacBook Pro/Air, iPhone 14 Pro, ......

Akakçe'de aradığında bulamıyor (link) , sonuçlarında ilk bu çıkıyor:
--> Ugreen Nexode Air GaN 45575 140 W Hızlı Şarj Adaptörü

Fakat gerçekte var, akakçe ürün adı (link) :
--> Ugreen 90597A 25000 mAh Hızlı Şarj Powerbank

Böyle hataların olmayacağı tam eşleşmeli bir yapı lazım. Algoritmayı kurun gerisi yapılır. 10 saniyede aklıma gelen en amele yöntem, Ürün başlığı + Akakçe şeklinde Google'da arat, dönen ilk akakce.com sitesini al ve verileri oku. Bunda da Google'ın doğru linki getirdiğine güvenmek gerekir vs...

Tüm bunları kodlamak yerine gönderilerimin kenarına bir tane --> akakçe'de arat butonu koyayım isteyen kendi baksın.

Ofiste kullanıyordum ben bunu mikrofonun ucundaki süngeri 15 dakika aramışlığım var en sonunda da kaybolmuştu. Ayrıca kulağa biraz sert geliyor süngeri ince olduğu için :D
Aynen süngerler maalesef dayanmıyor bu kulaklığın en kötü tarafı sünger bunda indirim kovalabilirseniz 4 çift alınız 2 çift üst üste takınız :) Ben 2 yıl öyle kullandım çalıştığım dönemde...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-14 154208.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-14 154208.webp
    38.3 KB · Hit: 112
Yaniyo adlı siteden çekiyorum bunları. Ürün başlıkları Akakçe içinden aratıp dönen sonuç da gösterilebilir ama ürünlerin yazım biçimleri akakçe ile uyuşmadığı için hata olur. Manuel kontrol yada "bu ürün akakçe'deki şu üründür" diye nokta atışı bulabilecek zeki güvenlilir bir yapı gerekiyor.

Örneğin ürün başlığı (link) :
--> UGREEN 100W Güç Bankası 145W Maks 25000mAh Harici Pil, 3 Bağlantı Noktalı USB C Güç Bankası, MacBook Pro/Air, iPhone 14 Pro, ......

Akakçe'de aradığında bulamıyor (link) , sonuçlarında ilk bu çıkıyor:
--> Ugreen Nexode Air GaN 45575 140 W Hızlı Şarj Adaptörü

Fakat gerçekte var, akakçe ürün adı (link) :
--> Ugreen 90597A 25000 mAh Hızlı Şarj Powerbank

Böyle hataların olmayacağı tam eşleşmeli bir yapı lazım. Algoritmayı kurun gerisi yapılır. 10 saniyede aklıma gelen en amele yöntem, Ürün başlığı + Akakçe şeklinde Google'da arat, dönen ilk akakce.com sitesini al ve verileri oku. Bunda da Google'ın doğru linki getirdiğine güvenmek gerekir vs...

Tüm bunları kodlamak yerine gönderilerimin kenarına bir tane --> akakçe'de arat butonu koyayım isteyen kendi baksın.
bu şeyi hardcoded yapmak yerine yapay zekadan destek alınabilir. ben dsv4 flash kullanıyorum oldukça ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri