Kasis Yaptırmak Mümkün Mü ?

H₂SO₄

80+
Reaksiyon skoru
97
dükkanımızın önündeki yolda sürekli kedililerime araba çarpıyor. dükkanda 2-3 yıldır sokak kedisi bakıyoruz. doğum yapıyorlar kedilerine bakıyoruz, mama veriyoruz kısaca bize bağlılar bizde onlara. bu 7 ay içerisinde 3 kediye araba çarpıp öldü ve şu an 4. vaka ile uğraşıyorum. sokakta bulup baktığım yavru kediye araba çarptı ve şu an veterinerde yarın gidip kontrol edecem. yaşadığım yer il değil ilçe.

Babam ben ilkokula giderken okulun önünde arabalar hızlı gidiyor diye belediyeyi sürekli arayıp kasis yaptırtmıştı hala da duruyor o kasisler yeterince zorlarsanız yaptırtabilirsiniz

Babam ben ilkokula giderken okulun önünde arabalar hızlı gidiyor diye belediyeyi sürekli arayıp kasis yaptırtmıştı hala da duruyor o kasisler yeterince zorlarsanız yaptırtabilirsiniz
sizin durumda okul faktörü var okul önü var potansiyel can kaybı. bizimkinde okul vb kurum yok sıradan bi sokak insan kazası ile can kaybı da olmadı

sizin durumda okul faktörü var okul önü var potansiyel can kaybı. bizimkinde okul vb kurum yok sıradan bi sokak insan kazası ile can kaybı da olmadı
Yine de şansınızı deneyin derim hocam olmadı sprey ile gölge verin yere fake kasis çizin kavisli çizikler atarsanız yüksek bir yer gibi durur yaklaşana kadar farketmezler zaten

Bizim trafik hocasi belediyeye soyleyince normalde bazen belediye yapiyormus hiz yapanlar varsa dedi bir sorun belediyeye

dükkanımızın önündeki yolda sürekli kedililerime araba çarpıyor. dükkanda 2-3 yıldır sokak kedisi bakıyoruz. doğum yapıyorlar kedilerine bakıyoruz, mama veriyoruz kısaca bize bağlılar bizde onlara. bu 7 ay içerisinde 3 kediye araba çarpıp öldü ve şu an 4. vaka ile uğraşıyorum. sokakta bulup baktığım yavru kediye araba çarptı ve şu an veterinerde yarın gidip kontrol edecem. yaşadığım yer il değil ilçe.
belediyeyle gidip görüşmenizi öneririm.

Reis kusura bakmada bu hayvanları öldüren arabalar değil sizsiniz. Hayvanları yolun olduğu bir yere alıştırdığınız için bu ihtimali arttırmışsınız. Oldu olacak yolu kapatsınlar. Çok yanlış bir düşünce içerisindesiniz

Reis kusura bakmada bu hayvanları öldüren arabalar değil sizsiniz. Hayvanları yolun olduğu bir yere alıştırdığınız için bu ihtimali arttırmışsınız. Oldu olacak yolu kapatsınlar. Çok yanlış bir düşünce içerisindesiniz
Kedilere yolda herhangi bişe vermiyoruz. Dükkanın içinde müşterinin girmediği yer var. Oraya geliyorlar mama veriyoruz bazen mamayı yiyip kalıyorlar bazende gidiyorlar. Gidiyor diye engelleyecek halimiz yok sokak kedisi sonuçta. Karışımız fırın bazen orayada gidiyorlar. Bu vakada suç bizde. Evimin önünde tek başına aç bekliyordu alıp 2 ay besledik daha küçük. Olay anından staj daydim nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde dışarı çıkmış ve araba çarpmış. Diğer ölen kedilerin hiçbir küçük değildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim trafik hocasi belediyeye soyleyince normalde bazen belediye yapiyormus hiz yapanlar varsa dedi bir sorun belediyeye
belediyeyle gidip görüşmenizi öneririm.
Stajı belediye de yapıyorum zaten. İlla gidecem. Gittigimde bi konuşur/dilekçe felan veririm

Son düzenleme:
Belediyeye dilekçe yaz fotoğraf da olsun ama

Kedi için kasis yapmazlar. Kedileri başka bir yerde beslemelisiniz. Veteriner masrafları da bir gün canınızı yakacak boyuta gelir.

2-3 gitgel olacak şekilde marine tipi büyük halat alıp yolun karşısına bağlayın. istenildiğinde kolaylıkla sökülür, sıkıntı olursa en fazla uyarırlar kaldır diye. veya kendiniz otopark kasisi montajlayın. sokak arasındaysanız bu dediklerim çok sorun çıkarmaz belediye her gün kim kasis yapmış diye dolanmıyor. kuryeyim sokak sokak geziyorum emin olun çok kaçak yapan var :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,622
Üyeler
199,201
Son üye
Donanım Arsivi.

Geri