Fiyat Performans Topladığım Kasa

TheBuro

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar gün içinde hem oyun oynamak için hemde yapay zeka projeleri vs ile ilgilenmek için, bir kaç gündür araştırmalar yapıyordum ve kendimce F/P ve ileride Upgrade imkanım olsun diye aşağıdaki gibi bir sistem topladım, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, gereksiz dediğiniz ya da şu parça daha iyi dediğiniz önerilerinize açığım bu sistem şuan 63K-64K tutuyor

İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci

Anakart
MSI PRO B650-A WIFI DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 7600+(OC)MHz ATX Oyuncu (Gaming) Anakart

Bellek
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ram

Ekran Kartı
MSI GeForce RTX 5060TI 8G GAMING OC GDDR7 128Bit DX12 DLSS 4 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Depolama
Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk

Kasa
MSI MAG Forge 121A B75 PCIE5 750W Bronze 4x120mm Auto RGB Fan Tempered Glass ATX Gaming (Oyuncu) Kasa

Soğutucu
MSI MAG COREFROZR AA13 1x120mm Siyah İşlemci Hava Soğutucu

sana kötü bir haberim var fiyat performans değil hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

43 bine 5060ti 7500f sistemi pc hocası çıkardı bir kaç gün önce bazı parçalarda kalite farkı var hadi taş çatlasın seninki 50 olması lazım

Hocam sinerjideki toplamayı gördüm, ancak dediğiniz gibi marka kalite farkları var, siz ne önerirsiniz neleri değiştirmek lazım

Hocam sinerjideki toplamayı gördüm, ancak dediğiniz gibi marka kalite farkları var, siz ne önerirsiniz neleri değiştirmek lazım
msi diye kanmayın hocam sizin seçtiğiniz parçaların hepsinin daha iyi alternatifleri var bu sistemi komple aklınızdan silin siz bu paraya normalde 5060ti 16gb güzel sistem çıkar rahatlıkla güzel bir hazır sistem bekleyin forumu takipte kalın özelleştirip alırsınız

anakart berbat kasa psu kötü ssd meh, parçalar msi seçilmeye çalışılmış ve saçma olmuş bu paraya 5070 sistem alınıyor fp'nin tam zıttı

msi diye kanmayın hocam sizin seçtiğiniz parçaların hepsinin daha iyi alternatifleri var bu sistemi komple aklınızdan silin siz bu paraya normalde 5060ti 16gb güzel sistem çıkar rahatlıkla güzel bir hazır sistem bekleyin forumu takipte kalın özelleştirip alırsınız
Hocam bekleyim bakalım karta taksitli bi sistem çıksa alıcam direk te sinerjide mesela taksit yapamıyorum, takip edeyim bakalım

anakart berbat kasa psu kötü ssd meh, parçalar msi seçilmeye çalışılmış ve saçma olmuş bu paraya 5070 sistem alınıyor fp'nin tam zıttı
Hocam anakarta kötü diyen bir tek sizin yorumunuzu gördüm hocam baya araştırmıştım o anakartı, sizin genel olarak öneriniz nedir

Hocam bekleyim bakalım karta taksitli bi sistem çıksa alıcam direk te sinerjide mesela taksit yapamıyorum, takip edeyim bakalım

Hocam anakarta kötü diyen bir tek sizin yorumunuzu gördüm hocam baya araştırmıştım o anakartı, sizin genel olarak öneriniz nedir
daha iyi alternatifi vardır diye öyle yazmıştır arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri