19500 TL'ye Temiz Rx6950xt Alınır mı?

Ben Antalya’da yaşadığım için sanırım sürekli açıp macun yeniliyorum da artık mx7 aldım o kadar sık açmam ben de. Gerek yoksa açmayacaksın zaten
54 derece civarlarında kalıyor zaten ya hiç gerek yok.

Alınmaz o paralara daha yeni nesil kart almak daha mantıklı 7900 gre misal güç olarak denk gibiler ama yeni nesil yeni nesildir ben aylar önce 6900 xt aldım sorun varsa sorabilirsin ek olarak yeni nesil dememim bir sebebide yaşlandı artık bu kartlar ne kadar taş gibide olsalar yeni neslin non xt 9070 i bile şu lartlardan %25 daha performanslı ve çok daha az watt çekiyor , kart seçerkende güvenlik etiketine çok takılma aklında bu kartlar 6 yaşında termal macun kurumasa bile punp out yapıyor etiketli alıcam derken aylarca sıcak çalışmış bi kartı alma bakımlı mal herzaman benim için daha öndedir.

Bende kepezde yaşıyorum ama 16k lık 6900xt alanyada ben gidemem satıcı gelse test edemem pcm yok 6950 xt alırsam test edebilirm bide nerde bakım yaptıranilirim karta termal bakım iyi bir dükkan varmı
Bakım falan derken de 20bine patlar sana söyleyeyim.

Bende kepezde yaşıyorum ama 16k lık 6900xt alanyada ben gidemem satıcı gelse test edemem pcm yok 6950 xt alırsam test edebilirm bide nerde bakım yaptıranilirim karta termal bakım iyi bir dükkan varmı
Sen alacağın kartı al bir tane de mx7 termal macun al, ben macununu yenileyiveririm sana. Bu arada 7800 xt kartlara da bakmanı öneririm

Sen alacağın kartı al bir tane de mx7 termal macun al, ben macununu yenileyiveririm sana. Bu arada 7800 xt kartlara da bakmanı öneririm
Saolasın rx 7800 xt baktımda biraz daha pahalı geldi 6950 xt dah auygun bütçeme nerde oturuyosun

Saolasın rx 7800 xt baktımda biraz daha pahalı geldi 6950 xt dah auygun bütçeme nerde oturuyosun
Meydan yakını. 7800 xt’ler 15-16’ya düşebiliyor acelen yoksa biraz bekle istersen. Bir de Perla Bilgisayar var instagram’dan bulabilirsin o arkadaşa da bir ulaş istersen. Güzel ekran kartları olabiliyor elinde

Meydan yakını. 7800 xt’ler 15-16’ya düşebiliyor acelen yoksa biraz bekle istersen. Bir de Perla Bilgisayar var instagram’dan bulabilirsin o arkadaşa da bir ulaş istersen. Güzel ekran kartları olabiliyor elinde
Tamamdır saolasın nerde oturuyosun

Tamamdır saolasın nerde oturuyosun
Meydan yakınında oturuyorum. Sen alacağını al termal bakım yapmak istersen hallederiz. O dediğim instagram sayfasına da mutlaka bir göz at. Her türlü kart geçiyor elinden. 7900 gre vardı geçenlerde satmadıysa yetişebilirsin

Meydan yakınında oturuyorum. Sen alacağını al termal bakım yapmak istersen hallederiz. O dediğim instagram sayfasına da mutlaka bir göz at. Her türlü kart geçiyor elinden. 7900 gre vardı geçenlerde satmadıysa yetişebilirsin
Kanka valla tam ona bakıyodum görmwdim mesajını 2 ay garantili 7900 gre var 18e duruyo hala sanırım o daha mantıklı gibi geldi hem daha yeni ama performanslarını bilmiyorum biraz bahsedermisin

Kanka valla tam ona bakıyodum görmwdim mesajını 2 ay garantili 7900 gre var 18e duruyo hala sanırım o daha mantıklı gibi geldi hem daha yeni ama performanslarını bilmiyorum biraz bahsedermisin
6950 xt’den iyi hem de daha güncel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,398
Üyeler
199,149
Son üye
redmehmet

Geri