50.000 TL'ye Kadar iPhone Önerisi ?

17e en düşük 256 gb ile geldi zaten 256 değilse almayın diyen hiçbir şeyden anlamıyor 16e ile aralarında çok fark yok diyen de anlamıyor. işlemci farkı 256gb farkı ve ceramic shield 2 var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve sanırım ram farkı
Sadece çip farkı görüyorum hocam epey'de

17e zaten 256 gb modelden başlıyor, fiyatı ondan yüksek
ama 128 gb ve 256 gb arasında iphone olunca neden 8k fiyat farkı oluyor aklım onu almıyor
(16e 128 ve 256 gb fiyat farkı)
iphone 17 almak en mantıklısı, ondan sonra 16e 17e daha mantıklı ama kısılmış modeller sonuçta, dinamik ada yok kamerası sensörü daha kötü ve tek, ekranı daha kötü ama iphone, pil süresi iyi işlemcisi iyi başka espirisi yok
Bütçem yetmiyor hocam ip17'ye :peeposad:

epey yarım yazabiliyor magsafe farkı falan da var zaten en büyük fark depolamada
ram'leri aynı depolama ve çip farkı var sanırım o kadar ama tabi sizler daha iyi bilirsiniz.

epey her şeyi göstermez

17e al o zaman. taksitle alabiliyorsan a101 3 taksit yapıyor telefonlara 77 bin olması lazım iph17
Kredi kartım yok hocam kullanmıyorum nakit alacağım vatandan veya amazondan.

kredi kartına yapmıyor zaten, peşin fiyatına 3 taksitli alışveriş kredisi çıkartıyor nakit yatırıyorsun her ay
Ha o zaman benim findeks ölü alışveriş kredisi vermezler bana :D

17e gibi ya senin durumda, sahibindende temiz ikinci ele de bakabilirsin daha uyguna gelir mantıklı bi fiyata bulursan 45 bin civarı falan varsa
Bulunduğum şehir de baktım da satan yok galiba 52k bayılıp onu alıcaz umarım pişman etmez ya..

Performans ve uzun pil ömrü istiyorsan 16e/17e alman gerekiyor. Kamera ve tasarım önemliyse 15 öneririm. Bende 1 yıldır 16e kullanıyorum memnunum. 17e ile 16e arasında bir olay yok 17e için fazla para verme derim.

Performans ve uzun pil ömrü istiyorsan 16e/17e alman gerekiyor. Kamera ve tasarım önemliyse 15 öneririm. Bende 1 yıldır 16e kullanıyorum memnunum. 17e ile 16e arasında bir olay yok 17e için fazla para verme derim.
@ahmttunc hocam.. 15 almam hocam ısınma sorunu varmış ve bataryası kötüymüş baya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,682
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri