2500 TL Ye Hangi Mouse Alınmalı

Hocam zaten 8k da kullanınca ms artiyormus Ben 4k ya da 2k da kullanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum atk a9 plus vardı valoda ateş etmeye basınca basılı kalmaya falan başladı bunda da o tarz bisey olmasını istemiyorum bide son param tek şansım var .Yani dusuncem soyle 1k falanda benim işimi çözecektim ben böyle uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum eger derseniz aula iyidir başını agritmaz alırım
Hocam şimdi kesin aula bozulmaz diye bir şey yok şans işi diğer markalarda da böyle razer atk wraith falan. ama aula eski çin malı bozulan tiplerden değil ayrıca ben olsam aulayı alırdım yani tavsiye ederim aulayı

8k mouseler bilgisayarı yormuyor mu bence pil ömrü uzun mouse al geç
Reis o nasıl mantık? Alır 1k hz da 2k hz da 4k hzda kullanır kafasına göre. Aula V9 ve modellerinin pil ömrü gayet uzun. + bilgisayarı tabii ki de yormaz çöp bir bilgisayarı yoksa.

Hocam zaten 8k da kullanınca ms artiyormus Ben 4k ya da 2k da kullanırım
O info tamamen doğru değil. 8k hz sağlayacak bir pc'in varsa sıkıntı çıkmaz. Mouse'un da 8k hz desteği iyiyse tabii. Aulanın 8k hz desteği nasıl bilmiyorum ama o tamamen öylesine bi özellik onun için önermiyorum zaten. Kaliteli omron switchleri, Paw 3950 sensörü, hafif yapısı, uzun pil ömrü nedeniyle önerdim. Siz 8k hz sıkıntı çıkarır pc de falan diyenlere bakmayın. Zaten çoğu esporcu bile 1k hz da kullanıyor mouse'u daha stabil diye. 43200 dpida kullanan bi Allah'ın kulu yok ona bakılırsa. Alın Aula'nızı keyfinize bakın. Şansınıza kötü mal gelmezse gayet iyi bir mousedur. F/P canavarıdır. Alın 1k hzda kullanın.

Aula'nın pil ömrü uzun zaten Realtek MCU'lar genel optimize oluyor zaten. 8KHz kullanmak zorunda değil ayrıca ister tekrar 1KHz'e alır.
Aynısını yazdım. Milletin düşünce yapısını hiç anlamıyorum. Bakmadan etmeden yazıyorlar yahu. Adam hem 8k hz da kullanılmak zorunda olmadığını hem de pil ömrünün uzun olduğunu bilmeden mouseun yorum yapıyor.

Bilmiyorum atk a9 plus vardı valoda ateş etmeye basınca basılı kalmaya falan başladı bunda da o tarz bisey olmasını istemiyorum bide son param tek şansım var .Yani dusuncem soyle 1k falanda benim işimi çözecektim ben böyle uzun süre kullanabileceğim bir mouse arıyorum eger derseniz aula iyidir başını agritmaz alırım

Optik switch kullanıyor hemde Omron optik en çok sevilen optik switchlerden biri. Alır geçerdim ben.

Aynısını yazdım. Milletin düşünce yapısını hiç anlamıyorum. Bakmadan etmeden yazıyorlar yahu. Adam hem 8k hz da kullanılmak zorunda olmadığını hem de pil ömrünün uzun olduğunu bilmeden mouseun yorum yapıyor.

Ben bilgi karmaşıklığı diyorum ve geçiyorum. Çok tınlamamak lazım.

O zaman v9 pro plus alcam da 200 tl zam gelmiş sizce fiyati geri düşer mi zaten memleketteyim 10 15 gun daha işim olmayacak ne diyorsunuz yoksa direk alayim mi

2500 tl butcem var zamanında a9 kullanmıştım bozulduğu için yeni bir mouse arayışına geçtim biraz araştırdım su 3 modeli buldum siz hangi mouseyi önerirsiniz
kesınlıkle 200-300 daha koup beast e spor mouse alınmalı

Paw 3950 sensör ile paw 3955 sensörlü mouselarda kronik sorun olabiliyor ben geçen atk a9 aldım sorunluydu

Yakın fiyatta F2 Master Ultra varken saçma. İyi bir fare değil Beast One Pro.

Ne kroniği varmış Allah aşkına?
Ciddi diyorum kaydırmaz yüzeyi çıkmış g300s o aldığım atk a9 plustan daha iyi iş çıkarıyordu. Fare yatay eksende biraz, çapraz ve dikey eksende çok takılma yapıyordu. Ve dikey ile yatay eksendeki dpi hızı aynı olduğu halde dikey eksen çok yavaşmış hissi de veriyordu. Ayrıca şikayetvar yorumlarını da inceleyebilirsin eğer merak ediyorsan. Yok şu özellik var yok bu özellikmiş diye demekki bu farelere dokunmamak lazımmış. Kendime bi razer kablosuz alıp geçerim büyük ihtimal ya da glorious model o kablolu alırım.

Ciddi diyorum kaydırmaz yüzeyi çıkmış g300s o aldığım atk a9 plustan daha iyi iş çıkarıyordu. Fare yatay eksende biraz, çapraz ve dikey eksende çok takılma yapıyordu. Ve dikey ile yatay eksendeki dpi hızı aynı olduğu halde dikey eksen çok yavaşmış hissi de veriyordu. Ayrıca şikayetvar yorumlarını da inceleyebilirsin eğer merak ediyorsan. Yok şu özellik var yok bu özellikmiş diye demekki bu farelere dokunmamak lazımmış. Kendime bi razer kablosuz alıp geçerim büyük ihtimal ya da glorious model o kablolu alırım.
Ayrıca ne yaparsam yapayım sorun düzelmedi her şeyi denedim

Ayrıca ne yaparsam yapayım sorun düzelmedi her şeyi denedim
Ayrıca valorantta rankım platin. Yani rekabetçi oyunlarda mouse un etkisini gayet iyi de biliyorum bu da mouse un sensörünün bozuk olduğunu gösterir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,790
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri