🔥İndirim Fazeon F19 750w Beyaz Kasa 3499tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,419
Son düzenleme:
Ahşap detaylar iyiymiş

ucuz sistem toplayayım ama yalandan premium gözüksün diyenler için seçenek olur gibi güzel duruyor

sepete ekleyince 3499 oluyor, psu satıp kullanabilirsiniz dandik psu farkındayım
360mm radyatör desteği var
PSU edeceği Max 1.5 ort 1,3 falan kasa 2k üstü eder mi tartışılır

PSUyu 1.5tan vermiştim. Kendim kullanıyorum. Kasa felaket iyi. İçi dolu dolu geniş yani. Sadece anakartınızda ARGB kontrolcü yoksa ekstra bir de RGB için kontrolcü istiyor.
31611.webp

31704.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldığım kontrolcü buydu. 2 pinli plastik muhafazalı bir soketi var. Muhafazasını kırıp kasanın RGB switch düğmesine bağladım. Switch de çalışıyor şuan.

PSUyu 1.5tan vermiştim. Kendim kullanıyorum. Kasa felaket iyi. İçi dolu dolu geniş yani. Sadece anakartınızda ARGB kontrolcü yoksa ekstra bir de RGB için kontrolcü istiyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Aldığım kontrolcü buydu. 2 pinli plastik muhafazalı bir soketi var. Muhafazasını kırıp kasanın RGB switch düğmesine bağladım. Switch de çalışıyor şuan.
kasa güzel de iç bileşenlerin kötü durmuş . büyük kasa matx kurmuşssun gözü kör ediyor :D

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

kaç fan bağlanabiliyor maksimum o kontrolcüye hocam

kasa güzel de iç bileşenlerin kötü durmuş . büyük kasa matx kurmuşssun gözü kör ediyor :D
Hocam ileride 5070 toplamayı düşünüyorum. 3000e satılıyordu bu kasa. Psuyu 1500e eski kasayı 500e verdim. 1000₺ye geldi kasa upgrade :)

kaç fan bağlanabiliyor maksimum o kontrolcüye hocam
Fanlar birbirine bağlı. Güçlerini anakarttaki CPU_Fan2 soketinden alıyorlar. RGB soketleri de birbirine bağlı. Kontrolcü tek soket. Bir soketi kontrolcüye takınca hepsini kontrol ediyor.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
PSU da bu. 750w verebiliyor görünüyor. Hiç kullanmadan sattım.

Hocam ileride 5070 toplamayı düşünüyorum. 3000e satılıyordu bu kasa. Psuyu 1500e eski kasayı 500e verdim. 1000₺ye geldi kasa upgrade :)

Fanlar birbirine bağlı. Güçlerini anakarttaki CPU_Fan2 soketinden alıyorlar. RGB soketleri de birbirine bağlı. Kontrolcü tek soket. Bir soketi kontrolcüye takınca hepsini kontrol ediyor.
Eski kasa psu falan kolay satılıyor mu ya

2000 liraya 360mm destekli 4 fanlı beyaz kasa varsa at da alalım beraber. Alınmaz, etmez yazmak için girme konuya :D
anarşik anarşik konuşur bunlar sadece sen çok takılma boşver :D görüntü güzel düşük bütçeli neden olmasın ayrıca mesh kasalarda psu cover kısmınında mesh olması güzel oluyor ucuz yollu alt kısma 2 3 fan daha ekledinmi ekran kartına ve genel soğutmaya faydası çok ama ekstra masraf tabi

etmez. f25 indirime girmeli :D
indirme girsede pek talep olacağını sanmıyorum hocam ama üstündeki psu nasıldır onu bilemiyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,552
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri