10-12 Bin TL Civarı İkinci El Ekran Kartı?

efeklnc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
Arkadaşlar dün gece konuyu açmıştım ve aklıma birkaç soru takıldı. Dün 6700xt,4060,3070 gibi seçenekler vardı aklımda aralarına 9060xt 8gb geldi. Normalde ben de kimsehe önermem 8gb olanını fakat sizce 1080p oyunlar için alınır mı?? Çok rt açacağımı sanmıyorum fakat açsamda fullemem. Bu kartın aklıma gelme sebebi daha çok fsr4 ve fg gibi teknolojiler ve yeni olması. Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

Arkadaşlar dün gece konuyu açmıştım ve aklıma birkaç soru takıldı. Dün 6700xt,4060,3070 gibi seçenekler vardı aklımda aralarına 9060xt 8gb geldi. Normalde ben de kimsehe önermem 8gb olanını fakat sizce 1080p oyunlar için alınır mı?? Çok rt açacağımı sanmıyorum fakat açsamda fullemem. Bu kartın aklıma gelme sebebi daha çok fsr4 ve fg gibi teknolojiler ve yeni olması. Önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar
fsr4 rx 7000 serisinde de var fg de var

Bence güzel seçim olur güç de az çekiyor 1080p için yeter.

Arc b580 veya muhadil 12 GB ve üstü vram'e sahip ekran kartı

Başkası mantıksız forza horizon 6 da ayarları fulleyince 1080p de baya zorluyor gibi gibi...

fsr4 rx 7000 serisinde de var fg de var
Hocam 7000 serisinde yazılımsal olarak geldiği için 9000 serisindeki gibi donanımsal olmayınca aynı olmayacağını duymuştum fakat yanlış bilgi de olabilir ben yine de araştırayım teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence güzel seçim olur güç de az çekiyor 1080p için yeter.
Teşekkürler hocam

Arc b580 veya muhadil 12 GB ve üstü vram'e sahip ekran kartı

Başkası mantıksız forza horizon 6 da ayarları fulleyince 1080p de baya zorluyor gibi gibi...
Hocam b580 yazılımsal olarak sorunluydu o düzeltildiyse alınabilir

Hocam 7000 serisinde yazılımsal olarak geldiği için 9000 serisindeki gibi donanımsal olmayınca aynı olmayacağını duymuştum fakat yanlış bilgi de olabilir ben yine de araştırayım teşekkürler

Teşekkürler hocam

Hocam b580 yazılımsal olarak sorunluydu o düzeltildiyse alınabilir
1)7000 serisine yapılan fg uydurma yani fsr 3.0'a benzer ama daha iyi
Donanımsal tam destek mevcut değil

2)Evet sorunlar genel anlamda çözüldü ve yere göre xess fg, dlss fg'ye göre daha iyi performans gösteriyor

1)7000 serisine yapılan fg uydurma yani fsr 3.0'a benzer ama daha iyi
Donanımsal tam destek mevcut değil

2)Evet sorunlar genel anlamda çözüldü ve yere göre xess fg, dlss fg'ye göre daha iyi performans gösteriyor
Anladım hocam ikinci ele baktığımda yer yer 7700xt buldum sizce bunların yerine tercih edilirmi yoksa 60xt ve b580 arasında tercih mi yapayım

Anladım hocam ikinci ele baktığımda yer yer 7700xt buldum sizce bunların yerine tercih edilirmi yoksa 60xt ve b580 arasında tercih mi yapayım
Ki büyük ihtimalle vramdan dolayı b580 alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,582
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri