🔥İndirim (Riskli) Oneplus 15 16/512 46500₺ (Oneplus Turkiye Garantili)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Zymnax

80+
Reaksiyon skoru
68
Risk Teşkil Eden Konu Açmak
15R bile 50 küsür bin fiyattan satılırken bunun orijinal olması veya kargolanma ihtimali sıfıra yakın ancak şansını denemek isteyen buyurabilir. Satıcı yeni, diğer sattığı ürünlerin fiyatları da piyasanın çok altında.

-silindi-

dolandırıcı bu eftyle para istiyor sonra almayın

15R bile 50 küsür bin fiyattan satılırken bunun orijinal olması veya kargolanma ihtimali sıfıra yakın ancak şansını denemek isteyen buyurabilir. Satıcı yeni, diğer sattığı ürünlerin fiyatları da piyasanın çok altında.

-silindi-
Başka bir satıcı vardı nothern diye , onun hesaptaki konuşma tarzı ile aynı yazmış ve bu nothern adlı satıcı hesabım çalınmıştı dedi. Adam Oneplus için Poco Türkiye garantili demiş , daha ne demesi lazım dolandırıcı olduğunu belli etmemesi için

Başka bir satıcı vardı nothern diye , onun hesaptaki konuşma tarzı ile aynı yazmış ve bu nothern adlı satıcı hesabım çalınmıştı dedi. Adam Oneplus için Poco Türkiye garantili demiş , daha ne demesi lazım dolandırıcı olduğunu belli etmemesi için
on numara satıcı diye biri vardı bana odssey g5 istemiştim boş paket gelmişti bana 😂 hepsiburada parayı iade edene kadar monitöre zam üstüne zam geldi başkasından da alamadım

öncedende bu fıyatlara dusmus gozukuyor
1784128704036.webp

Almayın arkadaşlar...

Ekler

• Screenshot_20260715_185133_com.pozitron.hepsiburada_edit_28872026792682.webp
    Screenshot_20260715_185133_com.pozitron.hepsiburada_edit_28872026792682.webp
    65.2 KB · Hit: 143
Doğru düzgün araştırma yapmadan dolandırılma riski teşkil eden konu açarak forum sakinlerini tehlikeye atmayın.
Asıl araştırmayı konu açıldıktan sonra başkaları yapmak zorunda değil. Riskli ise, paylaşmazsınız olur biter.
Bu sebeple bir kişi bile dolandırılsa siz zan altında kalabilir yada sorumlu gösterilebilirsiniz.
-- LİNKLER SİLİNDİ VE KONU KİLİTLENDİ --

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,479
Üyeler
199,167
Son üye
fatna