Hwmonitor Artık RTX 5000 Serisi'nde Hotspotları Gösterebiliyor?

e şu an 82 değil mi gayet iyi bence. 95'te tutar dediğiniz 600w'ta mı
aynen. güç sınırı yok iken güzel bir curve atan varsa soğutması bir tık daha iyi ekran kartıyla 95 yapar hot spotu.

Neyseki bendeki değer çok yüksek durmuyor.

aynen. güç sınırı yok iken güzel bir curve atan varsa soğutması bir tık daha iyi ekran kartıyla 95 yapar hot spotu.

Neyseki bendeki değer çok yüksek durmuyor.
fps'de ne kadari düşüş var o kadar güç kesince

fps'de ne kadari düşüş var o kadar güç kesince
ya aslında memory boostlasan ki çoğu oyunda benim 2000-2500 arası çalışıyordu boostla, fps farkı diye bir şey kalmıyor aslında. Hatta bazılarında daha fazla fps de alıyorsun daha düşük voltajla yaparsan.

Örnek videoyu attım. Bu aralar çok Marvel Rivals oynadığımdan Memory clock boostu atamıyorum çünkü o oyunda oyunu çöküyor sebebini bulamadım ama diğer denediğim tüm oyunlarda negatif bir fps yansımadı bana.

ya aslında memory boostlasan ki çoğu oyunda benim 2000-2500 arası çalışıyordu boostla, fps farkı diye bir şey kalmıyor aslında. Hatta bazılarında daha fazla fps de alıyorsun daha düşük voltajla yaparsan.

Örnek videoyu attım. Bu aralar çok Marvel Rivals oynadığımdan Memory clock boostu atamıyorum çünkü o oyunda oyunu çöküyor sebebini bulamadım ama diğer denediğim tüm oyunlarda negatif bir fps yansımadı bana.
hata veriyor video hocam düzenleme:çözdüm

Beyler yaklaşık 1 saat yüksek ayarlarda, çözünürlük ölçeği %100, 2k çözünürlük, 120fps limitle Dune Awakening oynadım.

Alttaki fotoda sadece sıcaklıklar, ekte tam ölçümler var. Sistem yaklaşık 1 yıllık, kart gainward phython III, en son 1-2 ay önce kasanın tozunu aldım, kasa 3 intake mesh. Bu sıcaklık hava sıcaklığından bağımsız yüksek değil mi? Garantiye mi gitmek lazım, uv yapıp yola devam mı etmek lazım? Var mı bi değerlendirme veya fikriniz?

5070 hotspot.webp

Genel kasa hava akışı ve sıcaklık referans olması için işlemciyi de ekliyorum:

r5 7500f.webp

Ekler

• 5070 hotspot full.webp
    5070 hotspot full.webp
    91.7 KB · Hit: 13
göz görmeyince gönül katlanıyordu ne olacak şimdi

Beyler yaklaşık 1 saat yüksek ayarlarda, çözünürlük ölçeği %100, 2k çözünürlük, 120fps limitle Dune Awakening oynadım.

Alttaki fotoda sadece sıcaklıklar, ekte tam ölçümler var. Sistem yaklaşık 1 yıllık, kart gainward phython III, en son 1-2 ay önce kasanın tozunu aldım, kasa 3 intake mesh. Bu sıcaklık hava sıcaklığından bağımsız yüksek değil mi? Garantiye mi gitmek lazım, uv yapıp yola devam mı etmek lazım? Var mı bi değerlendirme veya fikriniz?

Alıntıyı görüntüle

Genel kasa hava akışı ve sıcaklık referans olması için işlemciyi de ekliyorum:

Alıntıyı görüntüle
Maxda 83 core sıcaklığı mı 🫣umarım anlık almışsındır. Uv yaparsan çok iyi olur. Ben 5070ti'ı 300w çekerken 80 derece 3000 devirden 200w 70 derece 1800 devire kadar düşürmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

göz görmeyince gönül katlanıyordu ne olacak şimdi
Az çok belliydi yüksek olduğu. Yoksa durduk yere sensörü kaldırmazlardı

Bende 2dk civarı tuttum böyle. UV yok.

Ekran görüntüsü 2026-07-15 201852.webp

Son düzenleme:
Maxda 83 core sıcaklığı mı 🫣umarım anlık almışsındır. Uv yaparsan çok iyi olur. Ben 5070ti'ı 300w çekerken 80 derece 3000 devirden 200w 70 derece 1800 devire kadar düşürmüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Az çok belliydi yüksek olduğu. Yoksa durduk yere sensörü kaldırmazlardı
Anlık mı bilmiyorum hocam, hwinfo da log alınıyor ama monitörü bilmiyorum. Sadece uygulamayı açtım, oyuna aktım. Dune güncelde gpu ya yüklenen tek oyunum, onun dışında genelde cs oynuyorum 190fps limitli olarak. Genel zamanda çok bu sıcaklıkları gördüğünü sanmıyorum ama yarın uygun bir vakitte hem varsa log alır gemini ile analiz ederim hem uv bakarım, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,996
Üyeler
199,260
Son üye
Ahmet Cerrahoğlu

Geri