🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

galiba siyah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xl aldım ben 1.83 95 kiloyum l daha iyi olur sanki konu sahibi öyle demiş
Çok bol alınca koltuk altı boşta kalıyor hiç sevmiyorum doğru boy önemli

Aga beden tablosu varmış zaten :D

V yaka yok mu ya beyler bir de 183 90 kg L mi Xl mi önerirsiniz
XL Al hocam.

Bu arada 110 kiloya XL olur mu dar mı olur 5-6 tane alacağım ama olmayacak gibiyse hiç bulaşmayalım. Çünkü çok oversize değil deniyor konu sahibi de biraz çekiyor da demiş.
Hocam bende o kilolardayım XL beklentin bol bir oversize olmasın böyle salaş olmaz ama yapışmıyor öyle çok göbeğiniz yoksa XL alabilirsiniz.

aldım 2000 liralık bakalım nasıl çıkacak konu sahibi çok övdü bakalım. :D Koton'dan 100 liraya tişört alıyorum evde giymek için 2 haftada koltuk altları yırtılıyor.

Merhaba arkadaşlar güzel bir hizmet ile geldim, Sıcak fırsatlarda saçma sapan reklam panolu T-shirtlere 500-600tl paralar veriliyor çoğu zaten polyester ve dandik kumaşlardan. Size kendiminde alışveriş yapıp T-Shirtlerini giydiğim markayı atıyorum Paen. Eski adı Mugo , Mustafa Namoğlu kuruluşudur belki bilen biliyordur.

Saçma sapan tshirtlere o paraları verceğinize şuan sepette 365TL ye %100 Pamuk ve 240 GSM ağırılığında tok kumaş Tshirt satıyorlar dikişler falan kalite alan pişman olmaz + ref.

Alıntıyı görüntüle

Sadece tavsiye ve indirim konusudur bir reklam falan değil, adam akıllı giyinsin gençler iyi forumlar.

Kalıplar Oversize ama o kadar değil zaten yıkandıktan sonra biraz çekiyor pamuk olduğu için yıkama önerisine göre yıkayın.

90 Kilo üstüyseniz XL Alın direkt.
Oncelikle konuyu gordugumden yaziyim dedim 10-12 tane aldim. BOy 182 - Kilo 97 - Oversize gibi oldu ama cok begendim.
Basic ve premiumlardan alali 2 ay oldu benim, basic ler parasini haketmekte kesinlikle , premiumlar cekme yapmakta orda hala kararsizim.
Basic icin konusmak gerekirse.
Siyah - Kumasi cok guzel solma yapmadi daha.
Gri - Kumasi normal kalitesi iyi
Sari - Solmakta ama soldugu rengi de hos oldu
yesil - Cok hosuma gitti rengi.
Tas - Rengi guzel solmadi.
Genel olarak izlenim fiyatina gore guzel keske paen yazmayan basic tshirtleri olsa kesin 10 tane alirdim. Ama not olarak siyahin kalitesi diger basiclerden ayri yumusak ve rahat

aldım 2000 liralık bakalım nasıl çıkacak konu sahibi çok övdü bakalım. :D Koton'dan 100 liraya tişört alıyorum evde giymek için 2 haftada koltuk altları yırtılıyor.
Yok bunlar öyle değil hocam :)

Çok ihtiyacım yoktu ama 3 tane çektim fiyat iyi baya, inşallah kaliteli çıkar @Yukosss teşekkürler hocam
İnşallah beğenirsiniz hocam konuyu hortlatın gelince :)

Oncelikle konuyu gordugumden yaziyim dedim 10-12 tane aldim. BOy 182 - Kilo 97 - Oversize gibi oldu ama cok begendim.
Basic ve premiumlardan alali 2 ay oldu benim, basic ler parasini haketmekte kesinlikle , premiumlar cekme yapmakta orda hala kararsizim.
Basic icin konusmak gerekirse.
Siyah - Kumasi cok guzel solma yapmadi daha.
Gri - Kumasi normal kalitesi iyi
Sari - Solmakta ama soldugu rengi de hos oldu
yesil - Cok hosuma gitti rengi.
Tas - Rengi guzel solmadi.
Genel olarak izlenim fiyatina gore guzel keske paen yazmayan basic tshirtleri olsa kesin 10 tane alirdim. Ama not olarak siyahin kalitesi diger basiclerden ayri yumusak ve rahat
Bilgilendirme için teşekkürler hocam 🙏🏽

Sağlam ürünleri var gerçekten fiyatını hakeden nadir ürünlerden uzun süredir kullanıyorum.

178cm - 120kg civarı XL olur mu sizce ? Normalde XXL beden olarak giyiyorum regular fitte, bu oversize olduğu için sanki uyar gibi geldi bana.

Ben hocam bir siyah bir beyaz almıştım yıkandıktan sonra %100 Pamuk olduğundan bir tık çekiyor yıkama talimatlarına göre yıkamalısınız onun dışında kalıp tok ve kaliteli bir tshirt bana göre. Buradan alırım hep.
hocam ne kadar çekiyor? 1 cm çekiyorsa sorun yok ama 2-3 cm çekerse gerçekten kısa durur aynı boxy fit gibi. O zamanda çöpe atarım.

webtekno20 kodu var kullanın, 8 ürün aldım ben de konu sahibine tşk. Ürünler üzmez umarım, kodla birlikte tshirtler 291 tl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,819
Üyeler
199,225
Son üye
İlker Baki

Geri