RTX 3070ti Pad Macun Bakımı Yapabilecek Yer Var mı?

porter

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba istanbuldayım kart mining çıkması ve biraz oksitlenmiş satan kişi pad macun bakımı yapılırsa iyi olur diyor fiyatı uygun istiyor. istanbul anadoluda elden teslim veya kargo ile yapacak güvenilir yer var mı? Evimin yakınında bir bilgisayarcıda rx590 bakıma vermiştim kartı mahvetti güvenilir işinin ehli insana ihtiyacım var

Son düzenleme:
Merhaba istanbuldayım kart mining çıkması ve biraz oksitlenmiş satan kişi pad macun bakımı yapılırsa iyi olur diyor fiyat uygun istanbul anadoluda elden teslim veya kargo ile yapacak güvenilir yer var mı? Evimin yakınında bir bilgisayarcıda rx590 bakıma vermiştim kartı mahvetti güvenilir işinin ehli insana ihtiyacım var
İşin ehli biri ucuza yapmaz. Ucuz istiyorsan kendin alıp kendin yapmalısın.

Merhaba istanbuldayım kart mining çıkması ve biraz oksitlenmiş satan kişi pad macun bakımı yapılırsa iyi olur diyor fiyatı uygun istiyor. istanbul anadoluda elden teslim veya kargo ile yapacak güvenilir yer var mı? Evimin yakınında bir bilgisayarcıda rx590 bakıma vermiştim kartı mahvetti güvenilir işinin ehli insana ihtiyacım var
Kaça aldın kartı

kargoyla gönderimde yapıyorsanız benim önerim teknolojiçözüm firması. Müşterilerimin birçok ekran kartını bakım ve onarım için gönderdim. 1 kere bile olumsuz dönüş almadım. Önden arayıp bilgi alabilirsiniz. Google yorumlarınıda inceleyin yaptıracağınız yerin.
Google yorumları:

Ben de teknolojicozum’ü tavsiye ederim ama oksitlenmiş kartı neden almak istersin ki

Ben de teknolojicozum’ü tavsiye ederim ama oksitlenmiş kartı neden almak istersin ki
ben ağır oyunlar oynamıyorum çok ısınma problemi çekmiyorum blokta oksitlenme olması az kullanan birine sorun olur mu?

ben ağır oyunlar oynamıyorum çok ısınma problemi çekmiyorum blokta oksitlenme olması az kullanan birine sorun olur mu?
Oksitlenmenin geri dönüşü yok. Ucuz diye ömrünü tamamlamaya yakın bir kart alınmaz.

Kadiköy'de Profix var öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,798
Üyeler
199,223
Son üye
urued

Geri