🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Bence ara hemen son 2 günde yapılan satışların hepsi benim referansımla de, bi hediye paketi yapıp yollasınlar hocam size :D
Belki görüp yazarlar olabilir :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Yukosss tavsiyen üzere 4 tane aldım :) yorumlar güzel teşekkürler.
Güle güle kullanın hocam bu gidişle bende bir tshirt çıkartıcam foruma yönelik hahahah :blobdance::ROFLMAO:

kesinlikle demen gerekiyor bu arada en az 100 tane sattırdın burda aldırttın bize hahaha, ulan inşallah iyidir kaliteleri, bak o kadar insan aldı t-shirt stoğu yaptı millet.
Valla hocam ben neyse onu yazdım bu fiyata bu kalitede tshirt yok yani :ROFLMAO: Alan güzel günlerde kullanır inşallah. Kulağımı çınlatmayın oğlum bak :ROFLMAO: Tshirtler gelince konuyu hortlatın bakalım...

Diğer forumlarda da aynı şekilde konu açılmış. Reklam konusu gibi nedense hiç ciddiye alamadım. Düz t-shirt zaten bunlar ederi bu çok abartmılmış geldi.
Hocam Paen ile ne bağlantım olabilir benim Allah için diğer forumlarda da üyeliğim var Sıcak fırsat konusunda konu açıyorum reklam falan değil. Millet 500-600TL ye tshirt paylaşıyor alınıyor biz iyi bir şey yapalım dedik reklam oldu her şeyin altında bir şey aramayı bırakın ya :ROFLMAO:Düz tshirt dediğiniz tshirtleri bilmiyorsunuz sanırım yani bu tarzda tshirtler 600-700TL civarlarında pek bilginiz olmadığından böyle atıp tutuyorsunuz siz almayabilirsiniz hocam bu da en doğal hakkınız gidin diğer büyük markalardan alın ben millet adam akıllı bir şeyler alıp giysin diye attım son zamanlarda ki reklam panosu gibi olan tshirtlerden sonra. @shyNNN adlı arkadaş konu açmıştı Jack Jones tshirtleri için o konunun altına mesaj attım ben öneride bulundum insanlar da sorunca gittim konu açtım bu kadar basit bir olay. O konuya yazdığım cevap. Reklam diyenler konudan çıkabilir şimdi. İyi alışverişler arkadaşlar.

1784201336553.webp

Son düzenleme:
Hocam Paen ile ne bağlantım olabilir benim Allah için diğer forumlarda da üyeliğim var Sıcak fırsat konusunda konu açıyorum reklam falan değil. Millet 500-600TL ye tshirt paylaşıyor alınıyor biz iyi bir şey yapalım dedik reklam oldu her şeyin altında bir şey aramayı bırakın ya :ROFLMAO:
yukosss20 kodu yazana %20 indirim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Hocam Paen ile ne bağlantım olabilir benim Allah için diğer forumlarda da üyeliğim var Sıcak fırsat konusunda konu açıyorum reklam falan değil. Millet 500-600TL ye tshirt paylaşıyor alınıyor biz iyi bir şey yapalım dedik reklam oldu her şeyin altında bir şey aramayı bırakın ya :ROFLMAO:Düz tshirt dediğiniz tshirtleri bilmiyorsunuz sanırım yani bu tarzda tshirtler 600-700TL civarlarında pek bilginiz olmadığından böyle atıp tutuyorsunuz siz almayabilirsiniz hocam bu da en doğal hakkınız gidin diğer büyük markalardan alın ben millet adam akıllı bir şeyler alıp giysin diye attım son zamanlarda ki reklam panosu gibi olan tshirtlerden sonra. @shyNNN adlı arkadaş konu açmıştı Jack Jones tshirtleri için o konunun altına mesaj attım ben öneride bulundum insanlar da sorunca gittim konu açtım bu kadar basit bir olay. O konuya yazdığım cevap. Reklam diyenler konudan çıkabilir şimdi. İyi alışverişler arkadaşlar.

Alıntıyı görüntüle
Adamların kapısını çal bağlantım varmış sizinle gerekli komisyonlarımı alayım diye :D

yukosss20 kodu yazana %20 indirim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Dur hocam millet reklam verdiğimi sanıyor gerçek sancaklar şimdi :ROFLMAO:

Adamların kapısını çal bağlantım varmış sizinle gerekli komisyonlarımı alayım diye :D
1784201570063.webp

Gayet iyi ürün bu arada 6 7 tane aldım 185 87kg m giyiyorum l bedene göre bi tık daha iyi duruyor
Güle güle kullanın hocam biraz daha oturmasını isteyen varsa evet dediğiniz gibi.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Atıp tutmak meselesi değil ki. Neyse alan arkadaşlar gelince yorum yaparlar bakalım hayırlı olsun.

Atıp tutmak meselesi değil ki. Neyse alan arkadaşlar gelince yorum yaparlar bakalım hayırlı olsun.
Hocam ne gibi bir bağlantım olabilir onu soruyorum. Sıcak Fırsatlarda konu paylaşan bir insanım forumda yıllardır :ROFLMAO: Onu demek istiyorum isteyen alabilir isteyen başka bir yerden alsın. Keşke reklam olsa da bizde yolumuzu buluruz :ROFLMAO::ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,803
Üyeler
199,224
Son üye
ömerrshgc

Geri