2.El Ryzen 5 5600 Rx6600 8gb Sistem Nasıldır?

diğer söylediğim testleride atsın memtestde bu kadar inat ediyorsa atmamaya bence alma ram bozuk olabilir ssd sağlığını da atsın harddisk sentinelden sonuçta bedavaya almıyorsun birde zaten

bu baya bi şüphe çekiyor
aldığım fiyata 10 ekleyip bi üst sisteme geçicekmiş öyle söyledi banada saçma geldi bilemedim

bana ne önerirsiniz peki 10k daha ekliyebilirim ama 1 ay daha çalışmam lazım mecbur o zamana fiyatlar gene artar falan diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam istanbulda parça bulmakta zorlanmazsın bence bütçeniz ne kadar
yani en fazla 17 ama 1 ay daha beklersem 25 e çıkar gibi ama o zamana kadar ne olur bilemem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forumun sahibi çok güzel sistem diziyor onun videolarından denk geldimde öyle bi tecrübe yok yani bende

sistemin fiyatı bence çok iyi bende aynı sistemi kullanıyorum ve gayet işimi görüyor yıllardır. csde falanda üzmez en kötü 250-300 fps alırsın. sistem bi tık eski olduğu için sadece sıcaklık değerlerine bakıp alabilirsin bakım yapılmamışsa macunla vs de sıcaklığını düşürebilirsin zaten. 25klık kasalara gelicek olursakta aradaki 10k ile en iyi ihtimalle 6600lü değilde 6700 yada 6700xtli bi kasa bulursun ki bence aradaki farka kesinlikle değmez. yerinde olsam 6600lüyü alır ilerde de satar direkt ddr5 geçerim. ayrıca donanımarşivinin benzer paraya çok iyi sistem dizmesi sürekli ilan takibi ve anormal indirimler gerektirir yani herkesin yapabileceği iş değil.

kral aliyim diyorumda adam diyorki bu sistemle ekstrem bir şey yapamazsın ne yapıcan o testleri diyor çok bilgilisin diyor bu konualrda diyor
ekstremlikle alakası yok iste yinede eğer yapmıyorsa adam bu testleri ya üşeniyordur ya da parçalara güvenmiyordur

sistemin fiyatı bence çok iyi bende aynı sistemi kullanıyorum ve gayet işimi görüyor yıllardır. csde falanda üzmez en kötü 250-300 fps alırsın. sistem bi tık eski olduğu için sadece sıcaklık değerlerine bakıp alabilirsin bakım yapılmamışsa macunla vs de sıcaklığını düşürebilirsin zaten. 25klık kasalara gelicek olursakta aradaki 10k ile en iyi ihtimalle 6600lü değilde 6700 yada 6700xtli bi kasa bulursun ki bence aradaki farka kesinlikle değmez. yerinde olsam 6600lüyü alır ilerde de satar direkt ddr5 geçerim. ayrıca donanımarşivinin benzer paraya çok iyi sistem dizmesi sürekli ilan takibi ve anormal indirimler gerektirir yani herkesin yapabileceği iş değil.
kral sistem iyi iyide 8 ram olması kötü 16ram olsa 18 bile verirdim,ilanlara baktım adamlar sıfır fiyatına 2. el ram satıyor onu alsam 20bin oluyor toplam pekde anlamaıdğım için yeni yeni bakıyorumuygun gibi geldi yani o fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,706
Üyeler
199,208
Son üye
mehmet388388

Geri