GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,953
ucundan bi bakayım dedim harbiden piyasa berbatkral inan o sisteme en uygunu bu diğerleri 20 den aşşa satmıyor zaten ramle falan o fiyata gelir zaten
ucundan bi bakayım dedim harbiden piyasa berbatkral inan o sisteme en uygunu bu diğerleri 20 den aşşa satmıyor zaten ramle falan o fiyata gelir zaten
aldığım fiyata 10 ekleyip bi üst sisteme geçicekmiş öyle söyledi banada saçma geldi bilemedimdiğer söylediğim testleride atsın memtestde bu kadar inat ediyorsa atmamaya bence alma ram bozuk olabilir ssd sağlığını da atsın harddisk sentinelden sonuçta bedavaya almıyorsun birde zaten
bu baya bi şüphe çekiyor
Hocam istanbulda parça bulmakta zorlanmazsın bence bütçeniz ne kadaristanbul hocam
yani en fazla 17 ama 1 ay daha beklersem 25 e çıkar gibi ama o zamana kadar ne olur bilememHocam istanbulda parça bulmakta zorlanmazsın bence bütçeniz ne kadar
ekstremlikle alakası yok iste yinede eğer yapmıyorsa adam bu testleri ya üşeniyordur ya da parçalara güvenmiyordurkral aliyim diyorumda adam diyorki bu sistemle ekstrem bir şey yapamazsın ne yapıcan o testleri diyor çok bilgilisin diyor bu konualrda diyor
kral sistem iyi iyide 8 ram olması kötü 16ram olsa 18 bile verirdim,ilanlara baktım adamlar sıfır fiyatına 2. el ram satıyor onu alsam 20bin oluyor toplam pekde anlamaıdğım için yeni yeni bakıyorumuygun gibi geldi yani o fiyatasistemin fiyatı bence çok iyi bende aynı sistemi kullanıyorum ve gayet işimi görüyor yıllardır. csde falanda üzmez en kötü 250-300 fps alırsın. sistem bi tık eski olduğu için sadece sıcaklık değerlerine bakıp alabilirsin bakım yapılmamışsa macunla vs de sıcaklığını düşürebilirsin zaten. 25klık kasalara gelicek olursakta aradaki 10k ile en iyi ihtimalle 6600lü değilde 6700 yada 6700xtli bi kasa bulursun ki bence aradaki farka kesinlikle değmez. yerinde olsam 6600lüyü alır ilerde de satar direkt ddr5 geçerim. ayrıca donanımarşivinin benzer paraya çok iyi sistem dizmesi sürekli ilan takibi ve anormal indirimler gerektirir yani herkesin yapabileceği iş değil.
nasıl 20 oluyor hocam ddr4 8gb ram 2-3k civarına diye biliyorum fiyatları. al hatta buna bakabilirsin. https://www.hepsiburada.com/kingsto...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.60.2kral sistem iyi iyide 8 ram olması kötü 16ram olsa 18 bile verirdim,ilanlara baktım adamlar sıfır fiyatına 2. el ram satıyor onu alsam 20bin oluyor toplam pekde anlamaıdğım için yeni yeni bakıyorumuygun gibi geldi yani o fiyata
teşekkürler, 1500e yazdım zorlarsa en fazla 1700 okeyse gidip alıcam.eğer sağlamsa 2 ye bu var belki pazarlık ile bi tık daha indirebilirsin https://www.sahibinden.com/ilan/iki...mix-d35-8gb-3200mhz-ddr4-ram-1326818061/detay