15.000 TL Bütçe ile Alınabilecek En İyi Monitör Aoc Q27g4zr(12.000 TL) mi?

Bütçem kısıtlı zaten. Eğer 12K'ya tüm kriterlerimi karşılayabiliyorsam tabii ki 12K'yı tercih etmek isterim. Sen AOC 12K'lık olanı al geç mi diyorsun kısacası yoksa başka önerin olur mu?
Bayadır monitör bakmıyorum ama en son aklımda kalan o bütçelerde ktc nin 27 inç 2k olanı baya iyiydi aoc yle onu kıyasladığında hangisi alıyorsa al geç bence
Bütçem kısıtlı zaten. Eğer 12K'ya tüm kriterlerimi karşılayabiliyorsam tabii ki 12K'yı tercih etmek isterim. Sen AOC 12K'lık olanı al geç mi diyorsun kısacası yoksa başka önerin olur mu?

Bayadır monitör bakmıyorum ama en son aklımda kalan o bütçelerde ktc nin 27 inç 2k olanı baya iyiydi aoc yle onu kıyasladığında hangisi alıyorsa al geç bence
Ktc daha iyi diyorlar ama başka önerilerde görmek istiyorum. Duruma göre bakayım sağolasın

15.000 TL bütçem var. LoL oynayıp yayın yapacağım. 9800X3D-5070Ti sistemim var. Gemini/Claude FastIPS, 27 inç, 2K monitör almamı önerdiler. Bu detayları veriyorum ki yanlış bir şey var ise biri düzeltsin diye. Çünkü yapay zekalar genelde doğru bilgiler verse de 2 dakika sonra 'hatalıydım, özür dilerim' diyebiliyor. Gemini/Claude alttaki bu 2 modeli önerdiler. Tek fark Hz(LoL de zaten max fps 240) ve Usb girişleri olduğu için 3 bin tl tasarruf edip 12.000 TL olanı önerdiler. Sizce bunlardan birini almalı mıyım yoksa bu fiyat aralığında 'bunu al, bu daha iyi' diyebileceğiniz bir öneriniz olur mu? Yorumlarınız önemli çünkü yorumlarınıza göre hemen sipariş geçeceğim, zaman ayırıp fikir belirten herkese teşekkürler.

1. Öneri: https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...-pivot-fast-ips-oyuncu-monitoru-fiyati-85302/ 12.000 TL

2. Öneri: https://www.incehesap.com/aoc-q27g4...lik-ayarli-pivot-gaming-monitor-fiyati-85397/ 15.000 TL

Kral al artık.

Vg27aq5a + stand al bence

Samsung IPS parasına düştü dün tekrar düşerse alabilirsin. Oledin kötüsü ama fiyat cok uygun. IPS almaktan daha mantıklı
14542.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,366
Üyeler
201,188
Son üye
Metoxii

Geri