Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

Ya ne psuymus arkada bu forumdada agzına tutturmus millet psu psu lan psu dan olsa sistem stress testte ölür gider cp ye sıra mı kalır.

Alla allaa Nvidia ya ne oluyor böyle yavv AMD ye laf atanlar nerede? (!)

diğer oyunlarda hiç yaşamadım evet sadece cyberpunk 2077'de yaşadım ama tırsmadım değil.
Sıkıntı yok hocam mfg den de olabilir driverından da olabilir stress testlerde ve diğer oyunlarda problem yoksa donanımsal arıza ihtimali yok denecek kadar az güle güle kullanın. Güç kaynagı diyenlerin beynine güç gitmiyor bu forumda.

Ya ne psuymus arkada bu forumdada agzına tutturmus millet psu psu lan psu dan olsa sistem stress testte ölür gider cp ye sıra mı kalır.
Hocam dün çok uykusuz kaldım araştırmaktan ama çok bişey bulamadım sadece mfg ve dlss beraber açık olmasından kaynaklandığını yazanlar olmuş redditte bi onu bulabildim. Sizlere danışmak oldu son çarem.

1784203868770.webp

En azından bilgisayarım açılırken sürekli driver kurmakla uğraşmıyorum ona şükrediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı yok hocam mfg den de olabilir driverından da olabilir stress testlerde ve diğer oyunlarda problem yoksa donanımsal arıza ihtimali yok denecek kadar az güle güle kullanın. Güç kaynagı diyenlerin beynine güç gitmiyor bu forumda.
Nvidia app kurmamam ile bir alakası yok demi? Bende siz gibi psu'dan olacağını sanmıyorum.

En azından bilgisayarım açılırken sürekli driver kurmakla uğraşmıyorum ona şükrediyorum.

Nvidia app kurmamam ile bir alakası yok demi? Bende siz gibi psu'dan olacağını sanmıyorum.
Yok bendede nvidia app yok boyle bir sorun yaşamadım.

Psu neymiş hiç bakmadın mı dostum bir baksana bu is ciddi

Hocam açık konuşayım Nvidia da kullanırım sorunsuz AMD de aynı şekil özellikle AMD nin 9000 serisinde hepsini kullandım 0 sorun yaşadım 9060xt 9070 9070xt dahil abartılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,879
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri