- Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer oyunlarda hiç yaşamadım evet sadece cyberpunk 2077'de yaşadım ama tırsmadım değil.Diğer oyunlarda herhangi bir problem yoksa sadece 1 kerelik yaptıysa normaldir sıkıntı yok kullanmaya devam.
diğer oyunlarda hiç yaşamadım evet sadece cyberpunk 2077'de yaşadım ama tırsmadım değil.Diğer oyunlarda herhangi bir problem yoksa sadece 1 kerelik yaptıysa normaldir sıkıntı yok kullanmaya devam.
Emin miyiz peki? Açıklayabilir misiniz rica etsem.Sorun %90 PSU'dan hocam.
Sıkıntı yok hocam mfg den de olabilir driverından da olabilir stress testlerde ve diğer oyunlarda problem yoksa donanımsal arıza ihtimali yok denecek kadar az güle güle kullanın. Güç kaynagı diyenlerin beynine güç gitmiyor bu forumda.diğer oyunlarda hiç yaşamadım evet sadece cyberpunk 2077'de yaşadım ama tırsmadım değil.
Hocam dün çok uykusuz kaldım araştırmaktan ama çok bişey bulamadım sadece mfg ve dlss beraber açık olmasından kaynaklandığını yazanlar olmuş redditte bi onu bulabildim. Sizlere danışmak oldu son çarem.Ya ne psuymus arkada bu forumdada agzına tutturmus millet psu psu lan psu dan olsa sistem stress testte ölür gider cp ye sıra mı kalır.
Alla allaa Nvidia ya ne oluyor böyle yavv AMD ye laf atanlar nerede? (!)
En azından bilgisayarım açılırken sürekli driver kurmakla uğraşmıyorum ona şükrediyorum.Alla allaa Nvidia ya ne oluyor böyle yavv AMD ye laf atanlar nerede? (!)
Nvidia app kurmamam ile bir alakası yok demi? Bende siz gibi psu'dan olacağını sanmıyorum.Sıkıntı yok hocam mfg den de olabilir driverından da olabilir stress testlerde ve diğer oyunlarda problem yoksa donanımsal arıza ihtimali yok denecek kadar az güle güle kullanın. Güç kaynagı diyenlerin beynine güç gitmiyor bu forumda.
Yok bendede nvidia app yok boyle bir sorun yaşamadım.En azından bilgisayarım açılırken sürekli driver kurmakla uğraşmıyorum ona şükrediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nvidia app kurmamam ile bir alakası yok demi? Bende siz gibi psu'dan olacağını sanmıyorum.
Hocam açık konuşayım Nvidia da kullanırım sorunsuz AMD de aynı şekil özellikle AMD nin 9000 serisinde hepsini kullandım 0 sorun yaşadım 9060xt 9070 9070xt dahil abartılıyorEn azından bilgisayarım açılırken sürekli driver kurmakla uğraşmıyorum ona şükrediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nvidia app kurmamam ile bir alakası yok demi? Bende siz gibi psu'dan olacağını sanmıyorum.
Mf2901w 850W 80Plus BronzePsu neymiş hiç bakmadın mı dostum bir baksana bu is ciddi
Kasada ki psu aşırı kalitesiz bir model de ondan, psu sistemin her şeyini etkiler. Değiştirin bence bir an önce, tier list'i inceleyin, en azından B tier bir PSU almanızı öneririmEmin miyiz peki? Açıklayabilir misiniz rica etsem.