MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,188
biri 180e m nin biraz kısa durduğunu yazmıstı buraya bende 180im L aldım1.80 85 kilo için M beden mi L mi?
biri 180e m nin biraz kısa durduğunu yazmıstı buraya bende 180im L aldım1.80 85 kilo için M beden mi L mi?
Hocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.L beden aldım çok kısa oldu. Sitede yazan ölçüyle gelen ürünün alakası yok. İçindeki marka etiketi de bir yıkamaya koptu geldi.
190 boy 95 kiloyum
O Kiloyla o boya zaten L alman hata hocam XL alman gerekiyordu. Ben 7-8 aydır giyiyorum bir yıkamada falan koptuğu olmadı.L beden aldım çok kısa oldu. Sitede yazan ölçüyle gelen ürünün alakası yok. İçindeki marka etiketi de bir yıkamaya koptu geldi.
190 boy 95 kiloyum
Daha önce almış olabilir ama her yere yazdım valla XL 85 kilo üstüysenizHocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.
Ben 1 ay kadar önce aldım. Konuyla bir alakası yokHocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.
m küçük değil mi? l hatta xl bile olabilir178-86 Kilo M beden aldım siyah-beyaz-lacivert inşallah olur
M alabilirsin hocam179 boy 68 kilo ne beden alınır beyler ? Regular ve Slim fitte M beden giyiyorum Oversize M alınca çok bol geliyor bunun hangi bedenini almak lazım Çok bol durmasını istemiyorum
oversize olduğu için m seçtim diğer firmalarda m oluyordu inş burda da olurm küçük değil mi? l hatta xl bile olabilir
178 86 kiloyum M aldım olur mu sence?182 86 kg için L ilk başta cuk oturdu ilk yıkamada küçüldü maalesef. Normal boyunuzun bir üstünü oversize ise iki üstünü falan alın. Onun dışında bu fiyata fazlasıyla kaliteli tişörtler.
adam senden daha uzun L olmadı yazmıs XL al iptal edipoversize olduğu için m seçtim diğer firmalarda m oluyordu inş burda da olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
178 86 kiloyum M aldım olur mu sence?