🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

L beden aldım çok kısa oldu. Sitede yazan ölçüyle gelen ürünün alakası yok. İçindeki marka etiketi de bir yıkamaya koptu geldi.

190 boy 95 kiloyum

L beden aldım çok kısa oldu. Sitede yazan ölçüyle gelen ürünün alakası yok. İçindeki marka etiketi de bir yıkamaya koptu geldi.

190 boy 95 kiloyum
Hocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.

190 boy 95 kiloyum
O Kiloyla o boya zaten L alman hata hocam XL alman gerekiyordu. Ben 7-8 aydır giyiyorum bir yıkamada falan koptuğu olmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam konu sahibi adam bas bas bağırdı 90 kilonun üstündeyseniz XL alın diye sen niye gidip L alıyon ki baştan hata yapmışsın zaten, bak ben bile 176 ya 95 kg yim ben bile XL aldım.
Daha önce almış olabilir ama her yere yazdım valla XL 85 kilo üstüyseniz :ROFLMAO:

Ben 1 ay kadar önce aldım. Konuyla bir alakası yok

Ayrıca sendeki göbekle bendeki bir mi? Vücut gayet oturdu. Sadece diyorum ki sitede yazan kadar uzun gelmedi bana tişört. Kısacık geldi, göbekten sığmadım gibi bir şey mi dedim?

Sanki sana saldırıldı da savunmaya geçiyorsun

179 boy 68 kilo ne beden alınır beyler ? Regular ve Slim fitte M beden giyiyorum Oversize M alınca çok bol geliyor bunun hangi bedenini almak lazım Çok bol durmasını istemiyorum

179 boy 68 kilo ne beden alınır beyler ? Regular ve Slim fitte M beden giyiyorum Oversize M alınca çok bol geliyor bunun hangi bedenini almak lazım Çok bol durmasını istemiyorum
M alabilirsin hocam

182 86 kg için L ilk başta cuk oturdu ilk yıkamada küçüldü maalesef. Normal boyunuzun bir üstünü oversize ise iki üstünü falan alın. Onun dışında bu fiyata fazlasıyla kaliteli tişörtler.

m küçük değil mi? l hatta xl bile olabilir
oversize olduğu için m seçtim diğer firmalarda m oluyordu inş burda da olur

182 86 kg için L ilk başta cuk oturdu ilk yıkamada küçüldü maalesef. Normal boyunuzun bir üstünü oversize ise iki üstünü falan alın. Onun dışında bu fiyata fazlasıyla kaliteli tişörtler.
178 86 kiloyum M aldım olur mu sence?

oversize olduğu için m seçtim diğer firmalarda m oluyordu inş burda da olur

178 86 kiloyum M aldım olur mu sence?
adam senden daha uzun L olmadı yazmıs XL al iptal edip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,765
Üyeler
199,221