Assassin's Creed Valhalla

ster

80+
Reaksiyon skoru
0
hocam ben assassin's creed valhalla 1.7 sürümü indirdm güncel olarak fakat bi süredir crash yiyorum ilk 12-13 saat yemedim fakat ondan sonra oyun 2--3 defa da acılmaya basladı oyundayken atmaya basladı yasayan varmı yardımcı olabilecek varmı

hocam ben assassin's creed valhalla 1.7 sürümü indirdm güncel olarak fakat bi süredir crash yiyorum ilk 12-13 saat yemedim fakat ondan sonra oyun 2--3 defa da acılmaya basladı oyundayken atmaya basladı yasayan varmı yardımcı olabilecek varmı
Dosya butunlugunu dogrulamayi dene bence

Sistem özellikleriniz nedir?
Oyun orijinal mi korsan mı?
Orijinal ise herhangi bir yama uyguladınız mı?

Türkçe yama falansa kaldırıp, dosya doğrulayıp görevlere girmeden oynamayı deneyin.

Korsansa bu arada çok ucuza satılıyor, şu an Ubisoft mağazasında PROMO20 koduyla daha da uyguna alabilirsiniz. Ubisoft yeni çıkan oyunları hariç çoğu oyunu yok fiyatına satılıyor yani. Korsansa hiç uğraşmayın satın alın oynayın.

Düz oyun ₺374, yan hikaye DLC'si içeren paket varsa onu da alabilirsiniz. Şöyle baktım hatta Ragnarök sürümünde büyük bir genişleme paketi var. Ultimate ile gelen SP paketinde ise 1-2 görev varmış. Tamamen bütçenizde bitiyor. Ultimate Ragnarök dışında 2-3 görev ve skin paketi tarzı bir şey içeriyor.

2026-07-16_18-10.webp

2026-07-16_18-13.webp

Korsana da yapabileceğimiz bir öneri saçma olur. İndirdiğiniz yer hatalıdır veya crack vb. dosyası atılıyorsa onu değiştirin. Korsan oyun oynamayalı bayağı oluyor, yeni korsan atlama yöntemleri nedir hiç bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PCGW sayfasına baktım, şu tarz bir çözüm önerisi sujnmuşlar. Galiba DPI ayarı da tahmin ettiğim gibi, kabaca ACVallhalla.exe ve ACValhalla_Plus.exe dosyalarına ikinci görselde gösterdiğim ayarları uygulayın.

2026-07-16_18-17.webp

2026-07-16_18-20.webp

Ayrıca oyun CPU kullanamıyormuş, isterseniz şu düzelten yamayı da uygulayın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,552
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri