hocam ben assassin's creed valhalla 1.7 sürümü indirdm güncel olarak fakat bi süredir crash yiyorum ilk 12-13 saat yemedim fakat ondan sonra oyun 2--3 defa da acılmaya basladı oyundayken atmaya basladı yasayan varmı yardımcı olabilecek varmı
hocam ben assassin's creed valhalla 1.7 sürümü indirdm güncel olarak fakat bi süredir crash yiyorum ilk 12-13 saat yemedim fakat ondan sonra oyun 2--3 defa da acılmaya basladı oyundayken atmaya basladı yasayan varmı yardımcı olabilecek varmı
Sistem özellikleriniz nedir?
Oyun orijinal mi korsan mı?
Orijinal ise herhangi bir yama uyguladınız mı?
Türkçe yama falansa kaldırıp, dosya doğrulayıp görevlere girmeden oynamayı deneyin.
Korsansa bu arada çok ucuza satılıyor, şu an Ubisoft mağazasında PROMO20 koduyla daha da uyguna alabilirsiniz. Ubisoft yeni çıkan oyunları hariç çoğu oyunu yok fiyatına satılıyor yani. Korsansa hiç uğraşmayın satın alın oynayın.
Düz oyun ₺374, yan hikaye DLC'si içeren paket varsa onu da alabilirsiniz. Şöyle baktım hatta Ragnarök sürümünde büyük bir genişleme paketi var. Ultimate ile gelen SP paketinde ise 1-2 görev varmış. Tamamen bütçenizde bitiyor. Ultimate Ragnarök dışında 2-3 görev ve skin paketi tarzı bir şey içeriyor.
Korsana da yapabileceğimiz bir öneri saçma olur. İndirdiğiniz yer hatalıdır veya crack vb. dosyası atılıyorsa onu değiştirin. Korsan oyun oynamayalı bayağı oluyor, yeni korsan atlama yöntemleri nedir hiç bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PCGW sayfasına baktım, şu tarz bir çözüm önerisi sujnmuşlar. Galiba DPI ayarı da tahmin ettiğim gibi, kabaca ACVallhalla.exe ve ACValhalla_Plus.exe dosyalarına ikinci görselde gösterdiğim ayarları uygulayın.
After title update 1.0.4 the game suffered from being locked down to 50% usage on a wide array of CPUs resulting in heavily reduced performance. This critical flaw officially hasn't been fixed for months. If you have a CPU with low thread count (8 or less) or don't have hyperthreading/SMT then yo...