Bi PC Topladım İyi mi?

5060 ti 8 gb vrami düşük bi tık lakin i işlemcileri hiç bilmiyorum yaa
hocam 5060 8gb olsaydı bişey demezdim ama ti önerdim ztn ayrıca amd ekran kartına tercih ederim ama intel yerine amd bi işlemci olsaydı daha iyi olurdu ama performans açısından yine çok iyi bi sistem

hocam 5060 8gb olsaydı bişey demezdim ama ti önerdim ztn ayrıca amd ekran kartına tercih ederim ama intel yerine amd bi işlemci olsaydı daha iyi olurdu ama performans açısından yine çok iyi bi sistem
tahmini cs2de kaç fps fark vardır hocam
bu pcde ram olarak 4 slotluk anakart olsa benim için daha iyi olur

Hocam stok soğutucuya 2.7 çok ya sıvı soğutma alın hada msi magi alın
Stok? Pardon? Sıvı soğutucularda sıvı nitrojen mi var 240lıklarla bayağı denkler

Stok? Pardon? Sıvı soğutucularda sıvı nitrojen mi var 240lıklarla bayağı denkler
Ya hocam msi magde iş görür 65 derece değilde 67 68 derecede tutar 2.7k ya stok soğutucu bence para verilmez zaten işlemcii r5 7500f o kadarda watt çeken ve ısınınan bir işlrmci değil

tahmini cs2de kaç fps fark vardır hocam
bu pcde ram olarak 4 slotluk anakart olsa benim için daha iyi olur
hocam zaten 300 üstü alırsın 300 üstündende insan gözünün aradaki farkı farketmesi için 200 fps fln fark olması gerekir başka türlü çok zor ztn aradaki fps farkını hissetmen bide aradaki farkta max 60 olur

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
İşlemci Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE (bütçe yoksa MSI MAG COREFROZR AA13 da olur)
Anakart: MSI PRO B650M-A WiFi
Ekran Kartı: Gigabyte Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16 GB
RAM: Patriot Viper Venom 1×16 GB DDR5 6000 MHz CL30
Kasa: Lian Li V100R Siyah 750W 80+ Gold
Güç Kaynağı: Kasayla gelen 750W 80+ Gold PSU
Monitör: Lenovo Legion 25-10 24.5" 320 Hz IPS ssd yok eski pcdekileri takıcağım nasış sistemm param olunca ram ve kasaya extra fan alacağım
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership hocam buda var o fiyatta

hocam zaten 300 üstü alırsın 300 üstündende insan gözünün aradaki farkı farketmesi için 200 fps fln fark olması gerekir başka türlü çok zor ztn aradaki fps farkını hissetmen bide aradaki farkta max 60 olur
hocam bu kasada anakartı 4 slot yapmak istiyorum ve bu kasada değiştirebileceğim neler var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu sistemi kendim toplasam ve sdd almasam daha mantıklı olmazmı

hocam bu kasada anakartı 4 slot yapmak istiyorum ve bu kasada değiştirebileceğim neler var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu sistemi kendim toplasam ve sdd almasam daha mantıklı olmazmı
Elinizde ssd varsa kendiniz bunu toplayın ve satın almak daha iyi olur gibi ama sanki daha pahalıya gelir gibi

Elinizde ssd varsa kendiniz bunu toplayın ve satın almak daha iyi olur gibi ama sanki daha pahalıya gelir gibi
kankam çok arada kaldım valla senin dediğin kasayamı bakayim furunun dediği5060 ti mı daha iyidir benim topladığım kasamı ben marka ve kaliteden topladıö ve çoğu zaman rekabetçi oyunarım çok arada kaldım bi yanda i işlemci var lütfen yardı et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,792
Üyeler
199,223
Son üye
qeacliq

Geri