Kullanabilirsin ben kullanıyorum.Türk telekom fiber ev interneti kullanıyıorum onların verdiği modemi çok beyenmiyoruö kendim wi-fi 7 modemi alıp kullanamazmıyım
Türk Telekom kullanıyorsan müdürlüğe gidip tutanakla modemi iade edebilirsin kira düşer, ben sanal operatörden hizmet aldığım için iade imkanım yok duruyor öyle.Türk telekomum verdiği modemi ne yaptın ücretini ödüyormusun hala
Bu benim resimdeki duvarda olan cihazıda mı teslim edecem yoksa onsuz çalışırmıTürk Telekom kullanıyorsan müdürlüğe gidip tutanakla modemi iade edebilirsin kira düşer, ben sanal operatörden hizmet aldığım için iade imkanım yok duruyor öyle.
o olmadan da çalışır ekstra cihazlarla ama sınırları aşayım uçayım demiyrosan bulaşma dipsiz bir kuyu o cihaz ont ve ona kira alınmıyordu en sonBu benim resimdeki duvarda olan cihazıda mı teslim edecem yoksa onsuz çalışırmı
Yok o kalacak onsuz kullanamazsın. Kirası yok zaten onun.Bu benim resimdeki duvarda olan cihazıda mı teslim edecem yoksa onsuz çalışırmı
SPF lazım öyle oluyor ama ona firma izin vermiyor illegale kaçıyor biraz o şifreleri elde edip SPF kurma işi.o olmadan da çalışır ekstra cihazlarla ama sınırları aşayım uçayım demiyrosan bulaşma dipsiz bir kuyu o cihaz ont ve ona kira alınmıyordu en son
illegal değil de uğraştırıcı sade sfp olmasına da gerek yok ont bulursun güzel yazılımlı ona da kurabilirsin.Yok o kalacak onsuz kullanamazsın. Kirası yok zaten onun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SPF lazım öyle oluyor ama ona firma izin vermiyor illegale kaçıyor biraz o şifreleri elde edip SPF kurma işi.
Kendi cihazını Türk Telekoma ait ONT gibi göstermen lazım (cihazın seri numarası vs), başka cihazı buna ikna etmek için de orijinal yazılımda değişiklik yapmak gerekiyor. Çok normal bir yol değil bana göre.illegal değil de uğraştırıcı sade sfp olmasına da gerek yok ont bulursun güzel yazılımlı ona da kurabilirsin.