Türktelekom Modemini Kullanmak Zorundamıyım

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Türk telekom fiber ev interneti kullanıyıorum onların verdiği modemi çok beyenmiyoruö kendim wi-fi 7 modemi alıp kullanamazmıyım

Ekler

• image.webp
    image.webp
    682.6 KB · Hit: 32
Türk Telekom kullanıyorsan müdürlüğe gidip tutanakla modemi iade edebilirsin kira düşer, ben sanal operatörden hizmet aldığım için iade imkanım yok duruyor öyle.
Bu benim resimdeki duvarda olan cihazıda mı teslim edecem yoksa onsuz çalışırmı

o olmadan da çalışır ekstra cihazlarla ama sınırları aşayım uçayım demiyrosan bulaşma dipsiz bir kuyu o cihaz ont ve ona kira alınmıyordu en son

Yok o kalacak onsuz kullanamazsın. Kirası yok zaten onun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o olmadan da çalışır ekstra cihazlarla ama sınırları aşayım uçayım demiyrosan bulaşma dipsiz bir kuyu o cihaz ont ve ona kira alınmıyordu en son
SPF lazım öyle oluyor ama ona firma izin vermiyor illegale kaçıyor biraz o şifreleri elde edip SPF kurma işi.

Yok o kalacak onsuz kullanamazsın. Kirası yok zaten onun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SPF lazım öyle oluyor ama ona firma izin vermiyor illegale kaçıyor biraz o şifreleri elde edip SPF kurma işi.
illegal değil de uğraştırıcı sade sfp olmasına da gerek yok ont bulursun güzel yazılımlı ona da kurabilirsin.

illegal değil de uğraştırıcı sade sfp olmasına da gerek yok ont bulursun güzel yazılımlı ona da kurabilirsin.
Kendi cihazını Türk Telekoma ait ONT gibi göstermen lazım (cihazın seri numarası vs), başka cihazı buna ikna etmek için de orijinal yazılımda değişiklik yapmak gerekiyor. Çok normal bir yol değil bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,668
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri