🔥İndirim Detroit: Become Human 14,2 TL

14 TL ye alabileceğiniz en ultra güzel hipersonik müthiş oyun

Marcus ve conor kısımları iyide kara nın kısımlarını chat gpt ye yazdırmışlar herhalde
En iyisi connor bence. Hep aksiyonda, terminatör gibi robot hepsinden üstün. Diğerleri bayıyor son kısımlar hariç.

En iyisi connor bence. Hep aksiyonda, terminatör gibi robot hepsinden üstün. Diğerleri bayıyor son kısımlar hariç.
Marcus başta kafası kırık biride sonlara doğru akıllanıyor

şaheserdir storytellingi en iyi oyunlardan biri deneyim demekte doğrudur bence de tam anlamıyla bir oyun değil
Heavy Raini de unutmamak lazim, gelistiricileri ayni.

Yalniz DBHdeki bazi buglar konsol portu oldugundan giderilmedi, bazen oyundan atabiliyordu. Bir de fps tarafinda sorunu vardi, 60 yerine 30a kitlemek gerekiyordu sanirim, biraz tearing var. PC onsiparisle 20TLye almistim,, Epic yakinda bunu bedavaya verebilir.

Ne farkı var ki?
Steam hesabında olmuş oluyor oyun ekran görüntüsü alıp toplulukta paylasabiljyorsun kart düşürüp satabiliyorsun epicin rezil launcherı ile uğrasmıyorsun basarım kazanıyorsun

Hocam ben güzel bir steam kütüphanesi biriktiriyim diye steamden alıyorum 2 yıl önce satmıştım hesabımı çok pişmanım oyüzden güzel bir hesap toplayıp bırajacağıö
Ne kadara sattın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,668
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri