Meslek Lisesi 12.Sinif Staj Yeri Bulamama

Hocam normalde okulun bulması lazım ama bazı meslek okulları 9. Sınıf başı size sigorta yapıyor örneğin yiyecek içecek mesel liseleri ama sizin okulunuz galiba sigorta başvurusunda bulunmamış sizin için bölümünüzü söylerseniz daha rahat yardımcı olabilirim
bilişim bölümündeyim

Normal düz hocaların yerine bölüm şefine gitmelisin ve ayrıca bu zamana dek kimseden de bişey duymadın mı oraya böyle gittim şuraya şöyle gittim diye?

Normal düz hocaların yerine bölüm şefine gitmelisin ve ayrıca bu zamana dek kimseden de bişey duymadın mı oraya böyle gittim şuraya şöyle gittim diye?
bölüm şefine gidiyorum zaten ve sınıftakilerden çoğu tanıdık vs. ile girdi yani okul aracılığıyla bulan az kişi var bende zaten anlaştığım yere güvendim başka yere başvuru yapmadım vazgeçtikleri için şu anda bu durumdayım

bilişim bölümündeyim
Sana önerim tüekiyedeki klima PC beyaz eşya gibi üretim tesisi olan firmaların insan haklarına veya muhasebelerine işletmelerinde staj görmem istediğine dahil mail ler atman hem zaman tasarrufu hemde benzer mail ler ile daha çok yere ulaşırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,001
Üyeler
199,262
Son üye
exitlude

Geri