Asus Prime RX 9070 XT Ekran Kartlı, 9800x3d İşlemcili Sistem Nasıldır?

Fiyat çok geldi tek tek bak topla ne yapiyor

Örnek bi sistem atıyorum Sövmeyin https://www.incehesap.com/helios-platinum-oem-paket-fiyati-48972/ - 7800x3d ile 9800x3d arasında büyük bi fark yok 9070xt yerine 5080 geliyor benzer fiyatlara . ama tabii ki indirim beklersen sana faydası büyük olur . attığım linkteki sistemin SSD si çok kötü
Hocam aslında bende böyle bir şey alacaktım ama şuan baya kararsızım kafam allak bullak oldu 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar akakçeden mi bakmalıyım fiyatlara ve oralardaki siteler güvenli mi?

130k ya cok rahat güzelinden 5070ti 9800x3d sistem dizilir.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ben hala çözemedim nasıl dediğiniz gibi bir sistem toplayacağım akakçe gibi yerlerden bakıyorum 5070ti eklediğim zaman 140-145k buluyor ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ben hala çözemedim nasıl dediğiniz gibi bir sistem toplayacağım akakçe gibi yerlerden bakıyorum 5070ti eklediğim zaman 140-145k buluyor ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım
Bakalım hocam hemen

Anakart
14.499

Ekran kartı:

49.999

İşlemci:

21.912

Kasa:

5.073

Ram:

22.737

Ssd

6.349

Sıvı soğutma:

4.799

Psu

6.869

Toplam: 134.238

Bileşenleri kendi zevkime göre seçtim marka model isteğine göre değiştirebilirsin yine de bu fiyatlarda kalacaktır. Bugün gaming gecesi indirime girecek bir 5070 ti olabilir ona da bak. Ben alacak olsam marka birliği olsun diye listedeki gpu ya 3k ekler gigabyte versiyonunu alırdım. 5000 serisi çok ısınmıyor zaten.

Anakart
14.499

Ekran kartı:

49.999

İşlemci:

21.912

Kasa:

5.073

Ram:

22.737

Ssd

6.349

Sıvı soğutma:

4.799

Psu

6.869

Bileşenleri kendi zevkime göre seçtim marka model isteğine göre değiştirebilirsin yine de bu fiyatlarda kalacaktır. Bugün gaming gecesi indirime girecek bir 5070 ti olabilir ona da bak. Ben alacak olsam marka birliği olsun diye listedeki gpu ya 3k ekler gigabyte versiyonunu alırdım. 5000 serisi çok ısınmıyor zaten.
Çok teşekkürler hocam suan evde değilim eve geçtiğim gibi bakıcam en son tekrardan bir yollarım isterseniz.

Herkese selamlar Gaming Gen TR üzerinden hali hazırda olan bir hazır sistem üzerinde değişiklik yaparak aşağıdaki sistemde karar kıldım bu sistem bana sıkıntı yaratırmı herhangi bir öneriniz var mıdır? Kafam en azından 4-5 yıl rahat olsun istiyorum istisnai durumlar dışında sizce nasıl sistem olmuş?

Alıntıyı görüntüle

Daha Mantıklıdır .

Anakart
14.499

Ekran kartı:

49.999

İşlemci:

21.912

Kasa:

5.073

Ram:

22.737

Ssd

6.349

Sıvı soğutma:

4.799

Psu

6.869

Hocam gpu’yu gigabyte Eagle OC modelini seçtim birde chatgptye bir şey sormuştum arada ram bilgisi verdi 6000 mhz cl36 ile daha iyi çalışıyor diye onu değiştirdim ve biraz indirim kovalamayı seçip bütçeyi arttırdım ssd ile soğutucuyu yükselttim birde kasa için bir şey danışmak istiyorum benim ilk attığım kasa Corsair 3500X biraz daha uyguna geliyor psu ve fanıyla sanırım sizce onu almam mantıklı olur mu görüntüsüde daha hoş geldi. Son hali ekteki gibi sizce nasıl biraz fazla değiştirdim ama bilemedim.

Hocam gpu’yu gigabyte Eagle OC modelini seçtim birde chatgptye bir şey sormuştum arada ram bilgisi verdi 6000 mhz cl36 ile daha iyi çalışıyor diye onu değiştirdim ve biraz indirim kovalamayı seçip bütçeyi arttırdım ssd ile soğutucuyu yükselttim birde kasa için bir şey danışmak istiyorum benim ilk attığım kasa Corsair 3500X biraz daha uyguna geliyor psu ve fanıyla sanırım sizce onu almam mantıklı olur mu görüntüsüde daha hoş geldi. Son hali ekteki gibi sizce nasıl biraz fazla değiştirdim ama bilemedim.
Ram konusunda emin değilim sadece gpt dedi diye kafam karıştı o kadar.

Ekler

• IMG_1956.webp
    IMG_1956.webp
    127.8 KB · Hit: 14
Son düzenleme:

Ram konusunda emin değilim sadece gpt dedi diye kafam karıştı o kadar.
Neden 27 bini ona veriyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,887
Üyeler
199,240
Son üye
atunca

Geri