❌İndirim Bitti! Aoc 24g4hre 23.8" 200 Hz 4485 TL

Ben 4900le en yüksek fiyata alanlardanım galiba. Ölü piksel ışık sızması riski olmasa iade ederdi. Ürüne gelecek olursak fikrimce bu fiyatın en iyisi.

3500 KTC VARKEN BU ALINMAZ BENCE ZAMAN ZAMAN 3500 E DÜŞÜYOR KTC KOVALAYIN KULANICISIYIM ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM BUNU BİLMİYORUM KULANMADIM

Ben 4900le en yüksek fiyata alanlardanım galiba. Ölü piksel ışık sızması riski olmasa iade ederdi. Ürüne gelecek olursak fikrimce bu fiyatın en iyisi.
Bi tik pahaliya almissiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3500 KTC VARKEN BU ALINMAZ BENCE ZAMAN ZAMAN 3500 E DÜŞÜYOR KTC KOVALAYIN KULANICISIYIM ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM BUNU BİLMİYORUM KULANMADIM
Hocam aoc farki derim

Hangi kampanyalar?
Kampanya değil şey yapmıştım ben davet kodunu tiktok yorumlara atmıştım ordan 5 kişi kayıt olmuş benim referans kodumla banada bedava 500 puan geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam öyle oldu, 10 gün evvel 4200 küsüre düştü o sıra düşündüm iadeyi de daha önce 2 kere monitör iade sürecim oldu yordu biraz o yüzden vazgeçtim. Bir de bendekinde hiç ışık sızması çıkmadı ölü piksel falanda yok saldım neyse dedim artık.
4200 e düştüğüne eminmisiniz

Monitörün renkleri çok iyi. Ghosting de overdrive ayarı yaptıktan sonra yok denecek kadar az. Açıkçası bana ne ölü piksel ne de aşırı bir ışık sızması geldi. Biraz fazla ödeyip amazondan satın almıştım iade edebilmek için bir şey olursa.

Ekler

• 1000132119.webp
    1000132119.webp
    679 KB · Hit: 40
Monitörün renkleri çok iyi. Ghosting de overdrive ayarı yaptıktan sonra yok denecek kadar az. Açıkçası bana ne ölü piksel ne de aşırı bir ışık sızması geldi. Biraz fazla ödeyip amazondan satın almıştım iade edebilmek için bir şey olursa.
Evet renkleri baya iyi boyut da iyi Hz de yeterli mis gibi monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,877
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri